0 oy
349 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (9 puan)

Makat üstü gelen bebek doğumda kendini düzeltirmi düzeltmezse sezeryanmi olmak zorundayım 

Gebelik haftası 31

8 Cevap

0 oy
(58 puan)

Benim son ayimda ters oldu bebegim 40. Haftaya kadar da dönmedi. Sezeryan oldum. Dönerse eğer bebeğin normal doğum olabilir bir aksilik çıkmazsa eğer. 

(9 puan)
Sezeryan zor mu ?
Zor aslında ama bebegini kucağına alinca tüm acıların geciyor inan :)  Normal doğumu tavsiye ederimm
-Reklam-
0 oy
(1,322 puan)

Tersten gelenleri sezrryana aliyorlar donmesi lazm bebeğin 

0 oy
(288 puan)

Evet canım düzelmezse mecbur sezzeryan oluyor ama 31 de benim de tersti dün gittim 36 da normale dönmüştü 

(9 puan)
Makat olarak mi gelmişti seninki de
Benimki yan duruyordu canım ama bildiğin iki ay falan kaldı öyle
(9 puan)
Çok şükür seninki düzelmiş darısı başıma çünkü ters olduğu için sıkışmış ağrısı da oluyor rabbim kucağımiza almayı sağ salim doğurmayı nasip etsin
Amin canım inşallah düzelir senin de
0 oy
(3,107 puan)

gebelikte pek.cok sey normal kendinizi yok yere strese sokmayin bebekler hepsi farkli gelisiyor anne karninda benimde 30. hafta hala ters 3. bebegim diger 2side cok gec donduler hele ilki dogacagi gun dondu ona gore dusunun bide nasipte ne varsa o strese gerek yok

0 oy
(493 puan)

Benim abim ters gelmiş ayakları gelmiş ilk annem normal doğum yapmış sonra adet bozukluğu yaşamış. Artık bu durumla karşılaştıkları zaman doktor sezeryan yapıyor. 

0 oy

Kendini okadar korkutma daha kötü olursun benimde kız kardeşimin bebeği son bir hafta kala bile tersti hala allah büyüktür doguma gitti bebek kendini düzenlemişti son ana kadar bilemezsin her çocuk döner 

0 oy
(51 puan)

Internetten arastirin veya iyi bi ebe bulun bu ters gelen bebeklerle ilgili egzersizler var. Veya masaj yapan ebeler varmış. Çok dua edin. Duanın açamayacağı hiçbir kapı yok.

(6 puan)
Lütfen yanlış bilgilendirmeler yapmayın benim bebeğim de makat geliş ve doktorumla bizzat konuştuk bu egzersizlerin uygulanması zamanında çok yanlış şeylere yol açmış Allah korusun bebeklerinizi de riske atmayın. Sonuçta bir can söz konusu bende normal doğumu çok istiyordum. Kimse ameliyata meraklı değildir. Ama söz konusu cocugumsa gerekirse bıçak altına da girebilirim hiç sorun değil. Ama bu ters olan çocuğun normal doğum yapılması yüzünden yakın zamanda bir kayıp haberi aldım ve çok üzüldüm. Lütfen biraz duyarlı olalım herkes doktor gibi tavsiyeler verip yanlış yönlendirme yapmasın.
0 oy

Canim suan benimkide ters 32. Haftamdayim 40. Haftaya kadar bebekler donuyolar takilma bu konuya  hem oncedende bilindik bi yontem karnindaki bebegi jinekologlar elleriyle cevire biliyolar :)

İlgili bir soru bulunamadı

647,912 soru

3,415,591 cevap

4,246,082 yorum

183,135 üye

...