0 oy
346 göst.
Doğum kategorisinde (679 puan)
27 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor. Uykusu çok kısa sürüyor , emziriyorum 1 saat bile uyumuyor yine emmek istiyor. Çok şükür sütüm var ama sanırım doymuyor sütümü daha doyurucu hale nasıl getirebilirim.

4 Cevap

0 oy
(2,725 puan)
Eger sutun varsa bebegin doyuyordur soyle diyim bebeginin muhtemelen gazi veya baska bir yeri agriyordur bebeklerde emdikce.rahatlar guvende hissederler.kendilerini bunu.bana dr.demisti oglum kolik gazliydi hep emmek istikdu sebebi gazdi yani 
(679 puan)
Emiyor bırakıyorum bu sefer ellerini emmeye başlıyor. Emzik veriyorum ellerini almasın diye. Uykudayken bile ağzını emiyor gibi hareket ettiriyor. Doymadığı için az uyuyor diye düşünmüştüm bende.
(2,725 puan)
Ya yerimm cok guzel ;) bunu diskisindan anlarsin canm ne kdr buyuk tuvalrtini yapiyor
(679 puan)
Günde 3 -4 kere yapıyor kakasını , günlük ortalama 10 -15 tane bez kirletiyor.
(2,725 puan)
Tamam annesi doyuyor bebegin ama.daha cok kucuk oldugu icin doydunu anlamiyor ki
-Reklam-
0 oy
En az 20 dk emzirmelisin tek göğüsten. İlk 10 dk bebek su ihtiyacını karşılıyormuş. Sonrasında yağlı besleyici süt geliyormuş.
(679 puan)
Bizimki en az yarım saat bırakmıyor memeyi zaten ama yinede doymak bilmiyor.
0 oy
(806 puan)
Canim bana doktorum dedi ki simdi mesela sag gogsunu emzirdin bebek emdi birakti ikinci kez emecegi zamam bebek sag gogsune bakiyosun hala sertse sag gogsunden devam ediyosuk yine. Cunku ilk basta gelen sut protein ardindan gelen son sut ise yagli besleyici ve tok tutan sut. Yani bir gogsun bosalmadan tamamen ikinciye gecme canim. Ben silikon ucla emzirdigim icin gorebiliyorum mesela kizim emmeye başladığında ilk gelen sut daha duru sonuna yakin daha koyu sünüyo sut baya koyu.
(806 puan)
Bende oyle yapiyordum canim şimdi doktorun dedigini yapiyorum kizim daha hizli fazla kilo aliyo simdi. Bazen ikisini de vermek zorunda kaliyorum gogsum dolunca canim yani aciyo dokunamiyorum bile.
(35 puan)
Kızlar birşey soracağım size benim de kızım 2 saat felan uyanık kalıyor emmek istiyor ve mama vermeden uyumuyor göğsüm çok yumuşak süt dolu değil yani doymuyor mu acaba 28 günlük
(806 puan)
Biberonla veriyosan mamayi biberona alismis olabilir canim. Benim kizimda ilk zamanla kendi sutumu biberonla veriyordum tika basa doydugu halde memede uyumak istiyordu belki oyle bir aliskanlik olmustur. Hic sertlesmiyo mi canim hatta bazen sag gogsu emzirirken sol gogus akar yada solu emzirirken sag gogus sizlar oyle bisey olmuyorr mu
(0 puan)
İlk zamanlar gögüs ucum yoktu sağıp verdim sütümü canım ama yine de hep gögsümde tuttum alışsın unutmasın diye şükür tutmaya başladı biberon da alsa gögsümü unutmadı ve ucu çıktı emiyor artık canım hiç sertleşme süt akma yok yani ben bile elimle sıktığımda damla geliyor süt fışkırmıyor anlamadım bende az mı acaba birde kilo almamış sanki kızım çok zayıf
(806 puan)
Anladim canim sutunu artiracak seyler yemeyi dene canim. Sutun varmis zaten masallah. Aylik takipte belli olur canim doyup doymadigi. Bebekler kendini ac birakmiyolar gercekten . Belki uyku destekli uyumaya alismistir. Bazende emerken hava yutuyolar gaz oluyo canim gazini cikarmayi dene gazi cikinca yine emmek istiyo benim kizim gaz tokluk hissi veriyomus cunku
0 oy
(1,349 puan)
Bebekler sadece ac olunca emmek istemez anne göğsünde kalmak için güvende hissettikleri için orda sakinlestikleri için emmek ister bazen. Gazı vs varsa da anne sütünde ağrı kesici özellik olduğu için de emiyor olabilir sütun olduğundan eminsen kilo alması da normalse doymuyor diye düşünme.
(679 puan)
Kilo alımı iyi aslında ama herkes sütün doyurmuyor sürekli emmek istiyor diyorlar. Gazı olunca kendini belli ediyor. Geceleri anne göğsünü bırakmak istemiyor emzik verince ağzından atıyor. Uyku haram oldu bana resmen.
(1,349 puan)
Millet der milleti boşver sen zaten tok emzirme diyeni görmedim ben hep ac hep ac derler. Kilosu iyiyse başka sebebi vardır dediğim gibi anne sütü ağrı kesici olduğu için bi yeri ağrıyorsa o yüzden emmek istiyordur kucağa da alışmış olabilir.
(679 puan)
''Aç bu çocuk aç doymuyor '' lafını duymaktan bıktım. Bakıyorum sütüm de var demekki doymuyor dedim bende. Gün boyu kucağımdan bırakmıyorum belki gecede aynısını istiyordur.
(1,349 puan)
Bende öyleydim ilk kızımda birçok anneye de yapıyorlar bunu kimsenin bebeği doymuyor heralde onların gözünde bizi hep bi yetersiz görme isteği niyeyse.  Gunduz hep kucaktaysa alismismistir gece de destek ister.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
0 oy
5 cevap 260 göst.
4 Temmuz 2020 Doğum kategorisinde Esma küçük (15 puan) sordu
0 oy
3 cevap 353 göst.

652,456 soru

3,433,120 cevap

4,266,129 yorum

184,406 üye

...