0 oy
229 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (660 puan)
düzenledi
Bebeğimin  karni davul gibi 1 aylik aşı sı vardi sabah gittik doktor şok oldu davul gibi dedi uğraş ti biraz çare yok i tıbbın tek çare Bulamadığı sey dedi genelde kiz çocuklarının pek olmaz dedi ama seninkinin cok bu şimdiden boyleyse ilerde daha kötü olur dedi ben kendi oglumunkini elma yağıyla ufaliyorum dedi her yemekte de kimyon kullan dedi ne yiyip iciyosun dedi dedim kahvaltı geceleri de hafif şeyler ne kola ne mercimek fasulye nuhut vb. dedim acillik bile olduk yazmıştım kızım tam 1 ay 2 günlük esimde suphelen di acaba yiyormuyum diye yemin ettim tartıştık biraz hak veriyorum ona çünkü gazi cikmadiginda kusuyor nefesi gidiyor çok korkuyoruz acaba elma yağı kimyon ise yarar mi?

3 Cevap

0 oy
(3,692 puan)
Elma yağı ile masajı dene canım işe yarıyor.Kimyonda hem gaza iyi gelir hem sütü arttırır.Acaba sen üşütüyor olabilirmisin.Ayaklarını sıcak tut.Bebeğinkinide.Sucak su torban varsa bebeğin dayanabileceği ısıda su koy , ayaklarının altına koy yatarken falan.Şifa bulsun kuzucuk inş.
-Reklam-
0 oy
(1,648 puan)
Gazdan dolayı sanırım canım dimi doğru anladım. Devamlı masaj yapiyomusun. Bağırsakları gaz dolmussa ondan öyledir. Her şeyiné dikkat etmen gerekiyor. Kimyon kullan her yemeğinde sütünden bebeğe geçip gaz sancisini dindirir. Geçmiş olsun canım benim. Çok zor gerçekten ben artık yemek yemeğe korkuyorum. 
0 oy
(152 puan)
Yeğenim de öyleydi. Sürekli masaj yapardık. Ve sabah akşam biraz kimyon ve şu karıştırıp verirdik. İkisi de iyi geliyordu. Dikkat et masajı ihmal etme. Rabbim şifa versin İnsAllah canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
0 oy
6 cevap 154 göst.
0 oy
6 cevap 197 göst.

651,031 soru

3,427,284 cevap

4,259,823 yorum

184,003 üye

...