0 oy
441 göst.
Doğum kategorisinde (2,132 puan)
Bebeğim emdikten sonra bi zaman dolmuyo ve tekrar emmek istediğinde sütüm gelmiyo hemen dolması için ne yapmam lazim 

5 Cevap

0 oy
(226 puan)
Canım daha geçen gün egitimini vermişlerdi bol su için demislerdi tek artıracak şey oymus
(2,132 puan)
Suda içiyorum ama doğru düzgün beslenemiyorum bebeğim durmuyo yanından da ayrılamıyorum yemek yemeğe gidiyorum hemen başlıyo ağlamaya fırsat buldukça yiyorum suyla gideriyorum çoğunu
-Reklam-
0 oy
Asagida yoruma yazmissin ayni bende senin gibiyim canim az bisey yesem sukrediyorum resmen surekli kucak istiyor kizim :/ Ben bol su iciyorum rezene ve de pekmezli su iciyorum. Pekmezli suyun gercektn faydasi olduguna inaniyorum. 
(2,132 puan)
Ne zamana kadar yani kaç saate doluyo benim uzun süre oluyo kesilecek diye korkuyorum
0 oy
(856 puan)
Bebegine bakarken yanina hurma alabilirsin ben cok faydasini gördüm mutlaka yanina su sisesi koy bebegine bakarken bile yiyip icebilirsin.
(2,132 puan)
Hurma süt yapiyo mu
(856 puan)
Hem sut yapar hem sutunuzu kaliteli hale getirir. Bebeginiz icin sutunuz besleyici olur benim oglum iki yasinda hala hurma yediriyorum emzirirkende ben yerdim. Hamdolsun cok fuzel büyüdü gelisimi falan cok iyidi.mama falan da hic vermedim su an istahi da yerinde
(2,132 puan)
Hurmayı deneyim her emzirme sonrası 1 tane yeter mi bolca mi yemeliyim
(856 puan)
Tek sayilar halinde 5 ya da 7 tane yesen 1 gunde faydasini görürsun Allahin izniyle
(2,132 puan)
Denicem canım çok sagol
0 oy
(806 puan)
Emzirirken su al yanina canim ben oyle yapiyorum emzirirkende emzirdikten sonra da su iciyorum. Humana cayi var sutu artirici rezene cayi var . Ve beslenmene cok dikkat et . Tatli ye canim tatli sutun inmesini hizlandiriyo demisti saglik ocagindaki ebe.
(806 puan)
Fenaymis canim senin kaynana eslere de yazik gercekten arada kaliyolar. Ama annesininde oyle fenaligi varsa biraz da annesine dogruyu yanlisi soylemesi lazim. Allah yardimcin olsun insallah canim uzakta olsan bukadar bunalmazsin cok sukur ben uzaktayim kendi ailemede uzaktayim ama napim kafam rahat en azindan memlekete gitmek bile istemiyorum bazen kendi ailemi ozlemis olmama ragmen herseye karisiliyo cunku herkesin kendi dogrusu oluyo lohusalikta insana kafayi yedirtiyolar. Senin durum daha fena ama cok sukur bizde ortalik karistirmak ara bozmak yok Allahtan.
(2,132 puan)
Uzaklık gerçekten çok iyi kafan rahat oluyo en azından il dışı iş bakmaya çalışıyo eşim annesi gondermiyo diğer oğlu uzman suriyede sende gidersen dayanamam diyo çok cins birisi ben kafayı yiyecek duruma geldim ben annesiyle çok fazla konusmuyorum eşim bana yanlış yapiyosun diyo uzatma diyo ama beni anlamiyo bu konuda beni muhattap etme dedim ona rağmen hep şunu yap bunu yap diye ısrar ediyo bende yapmıyorum bu konuda bna anlayış göstermiyo çok sklyorum
(806 puan)
Insallah hayirlisi ile bulur canim rahatlarsin sende insallah. Bu arada sana tavsiyem sen iyi geciniyomus gibi gorun esinin dediklerini yapiyomus gibi gorun. Senin annen soyle boyle dedikce kaybeden gelin tarafi oluyo genelde.
(2,132 puan)
Öyle ama ben soğudum ve hiç bişey yapasım yapasım yok buraya gelince kalbim skışıyo sanki o derece soğudum. Ben evleneli da 1 yıl olmadi 11 ay oldu ama bu evi benimseyemedim benim evim diyemedim herşeye karıştı biz yatarken bile yatak odasına giriyo yani düşün
(806 puan)
Canim cok fenaymis gercekten kaynanan tam bir kaynana . Allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda esin hayirlisi ile sehir disinda is bulur ve gidersiniz rahat edersin insallah. Tek cozum esinin seni anlamasi annesinin yaptiklarinin farkında olmasi ve annesiylee konusmasi ancak ozaman dizginlenir senin kaynana.
0 oy
(283 puan)
Her emzırme sonrası en az ıkı bardak su iç ve günlük bol bol su iç .uyumaya ve dınlenmeye calış vucut süt salgılıyor cunkü.bunların yanında rezene tohumu ve kımyon cayı demlıyorum ben .ben bunları yapıyorum .bıde bulgur taze sogan tahın bunlar da artrıyor ama en önemlısı Su.
(2,132 puan)
Bulgur çok gaz yapıyomuş canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
25 Haziran 2023 Doğum kategorisinde HilalSeyis61 (718 puan) sordu
0 oy
2 cevap 110 göst.
31 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde Naz1& (204 puan) sordu
0 oy
5 cevap 462 göst.
3 Mayıs 2019 Doğum kategorisinde Kücük (143 puan) sordu

650,014 soru

3,423,405 cevap

4,255,314 yorum

183,710 üye

...