0 oy
475 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (894 puan)
yeniden gösterildi

Kızlar  ben beta telasemi tasıyıcısıyım yani halk diliyle (Akdeniz Anemisi)eşimin de taşıyıcı olma ihtimali yüksek  dogacak cocugun hasta olma olasiligi da yüksek tealesmi taşıyıcısı olup hamile kalan arkadaşlar size nasıl bi tedavi uygulandı doktorumun bana dediğine göre kan takviyesi veya ilaç tedavisi uygulamıyormuş bu durumda olan kimse varmı?ve size nasıl bi tedavi uygulandı?:wassat:

3 Cevap

0 oy
(1,486 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
canim ben evlenirken kan verioz ya ozman saglik ocagi akdeniz anemisi var sende hamilelikte cok skinti cekersin dedi.korkuttu. sonra ozele ciktim ozelde bakildim akdeniz anemisi degilsin ama tasiyici olabilirsin dedi oda esin tasiyici degilse sorun olmaz dedi. ama ikinzde akdeniz anemisi olsaydniz.ozman skinti olurdu dedi. cuma kontrole gdecegim 12 haftaligim doktoruma bunu soylemeyi atladim gerci bisey cikmadi ama gene sorucam bakalim 
(1,486 puan)
ne demek canim.keske.elimzden daha fazlasi gelsee
(894 puan)
Bir rabbim ikincisi de müslümanın müslümana olan duasidir kuzum sen temiz kalbinle yardim ettin içime su serptin rabbim de ne dileğim varsa versin dualarımdasın ;)
(1,486 puan)
aaa caniimm benim cok.mutlu ettin beni.allah razi olsun ne demekk gulumsettin beni herzamann yardimci.olurum elimden geldigincee :) aminn insallahh hepimizin gonlunden.gecenler hayatimiza sunulsunn sende dualarimdasn canm
(894 puan)
Hayatın da kalbin kadar guzel olsun inşallah
(1,486 puan)
aminn canimm senindee.insallah
-Reklam-
+1 oy
(286 puan)
Talasemi taşıyıcısıyım ben de. Diğer insanlardan tek farkımız hemoglobin değerimzin hafif düşük olması. Hasta değiliz yani. Eğer eşiniz talasemi taşıyıcısı değilse bebek için korkmanız gereken bir durum yok. 
(894 puan)
Esim de kan verdi ama sonuclari ogrenemedik canm labaratuvar da sorun cikmis bende tedirginim onda da vardır die
(286 puan)
Evlilik esnasında zorunlu yapılan bir test talasemi. Eğer eşiniz taşıyıcı olsaydı muhtemelen o zaman doktorunuz size bunu söylerdi.
(894 puan)
O zaman zaten sorun çitli canm labaratuarta tekrar kan istediler evlenmeden önce gidemedik düğün oldu
(286 puan)
anladım. Tek günde yapılabilen test bu. Eşiniz de yaptırsın, inşallah korktuğunuz durum olmaz. Sadece sizin taşıyıcı olmanız bebeği hasta yapmaz. Yüzde 50 ihtimalle taşıyıcı olabilir. O da önemli bir şey değil.
(894 puan)
Bilmiyorum canm doktor olur olmaz demedi hamile kalırsan kan tedavisi göreceksin dedi
+1 oy
(844 puan)
Benimde eşimde var taşıyıcılık bende sıkıntı yoktu. Kızımda da cıktı doğduktan sonra. 
(894 puan)
Hmm zaten taşıyıcı eya hasta olduğun anlaşılmıyor bizzat deden taşıyıcı dediler şimdi hasta çıktı kemik erimesi gibi rahatsızlıklar çekiyor kan problemi yasiyor
(844 puan)
Rabbim şifa versin canım. Çok geçmiş olsun.
(894 puan)
Amin canm benim Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 457 göst.
0 oy
7 cevap 732 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
19 Ağustos 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Defne02 (21 puan) sordu
0 oy
3 cevap 113 göst.

648,386 soru

3,417,463 cevap

4,248,207 yorum

183,286 üye

...