0 oy
310 göst.
Doğum kategorisinde (37 puan)
Kizlar ilk gebeligim. Dogumumu devlette yapacam. Epidural kullanmak istiyirum. Devlette yapiyolar mi. Yapiyolarsa doktora ne zaman soylemeliyim ne zaman belirtmeliyim bunu? 38+5teyim. 

6 Cevap

0 oy
Devlet hastanesinde hiç duymadım canım ben epidural olsa bile onlar bizim keyfimize bakmazlar 
(37 puan)
Korkumm vaar amaa
-Reklam-
0 oy
(2,008 puan)
Ben 6 gün önce sezeryan oldum özelde ameliyathanede anestezi doktoruna söyledim tam iğne vuracakmen doktorum geldi izin vermedi sen kaldıramazsın dedi hem şeker hemde yüksek tansiyon vardı bende ani bişey çıkar diye izin vermedi genel anestezi verdiler bana 
(297 puan)
Bnmde yuksek seker var vermzler mi epidural. Yuksek tansiyon vardi son iki hftadr duzene yeni girdi
0 oy
(679 puan)
Ben normal doğum yaptım doğumdan 2 hafta önce doktoruma söyledim epidural yapılmasını istiyorum diye. Benim doktorum epidural olmasına doğumun gidişatına göre ben karar veririm dedi. Üstelik özel hastanede doğurdum. Doğum başlayınca yine söyledim beni uyuşturmayacakmısınız dedim , açılman tamamlanmış gerek yok uyuşturmaya dediler.
0 oy
(238 puan)

Cnm bildiğim kadar epidural sadece özele mahsus bir şey ben özele gidiyorum ve yaptırmayı düşünüyorum ona gorede ücret kesiyor lar zaten devlet yapsa zaten kimse özele gitmez bende gitmem doğrusu 

0 oy
(303 puan)
Aşırı tafsiye ederim
0 oy
(4,113 puan)
Aradtirma hastaneleri yapiyor diye  biliyorum benim gittgm hastane yapiyormus cnm. Sisli etfalin ek binasina gidiyorm sariyerdeki. Arkadasim orda dogum yapti o israrla genel anestrsi istemis biz belden uyusmayi oneriyorz demis doktor o korktugu icin genel olmus.

İlgili bir soru bulunamadı

650,803 soru

3,426,466 cevap

4,258,868 yorum

183,924 üye

...