0 oy
281 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (828 puan)

Hamişler merhaba. Ben ilk muayenemi 5haftalikken yaptırdım ve yarın tekrar kontrolüm var. Doktor hiç bir tahlilden filan bahsetmedi bile sizin doktorlarıniz yaptırdı mi? Yaptıranlar nelere bakıldı? 

Gebelik haftası 7+1

4 Cevap

0 oy

Canim bende 4 haftalikken gittim simdi 5. Haftaya girdik bana gereken tum testleri yapti kan idrar ultrasyon ne gerekiyosa bence baska bi kadin doguma daha gitmelisin. 

-Reklam-
0 oy

Yok canım sadece sağlık ocağındaki doktoruma gebelik planladığımı söylemiştim oda gebe kalır kalmaz bize de bildir dosya açalım demişti ilaç yazdırmaya gitmiştim 5. Hafta söyledim kanlarıma da baktı çok vardı birde idrar bakıldı ve 12. Haftada başlamam için d vitamini verdi ağustosa tekrar çağırdı sonra özeldeki doktorum kanların bakıldıysa bana da getir dedi tekrar yapayım diye hastanede bir doktora gittim özeldeki doktorum istiyor dedim bende ne olduğunu bilmiyorum falan dedim sağolsun gebeliğe dair öncesi sonrası ne varsa girmiş 6 sayfa idrar kültürü falan da aldı ama diğerleri yapmıyor o da normalde yapmıyormuşda çok maliyetli diye iyi gününe denk geldik devletler bile ikiye bölüyor birazı sağlık ocağında yapılıyor orda yapın diyor yapılmayanları burda yaparız dediler onu da arkadaşım devlette çalışıyor başka bölümden gizli girdik en kolayı doktoruna sorman yada özele gidiyorsan yazıp verecek o zaman yapıyorlar

0 oy
(828 puan)

Ben özele gidiyorum hiç bahsetmediler bugün birde sağlık ocağına gideyim ozaman

0 oy
(2,300 puan)

Bende 5 haftalıkken ilk muaynemi oldum bazı kan ve idrar tektiki istedi yaptırdım tam kan sayımı tam idrar tektiki bulaşıcı hast varmı yokmu ona bakıyor.

650,760 soru

3,426,284 cevap

4,258,658 yorum

183,909 üye

...