0 oy
394 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (792 puan)

bebeğime kilo aldıracak şeyler yiyemiyorum doktorum iyi diyo ama yinede ben vicdan azabı cekiyorum bakıcam ya ceviz  muz süt pekmez vs bunları hiç yemiyorum yoğurt bazen hiç iştahım yok zorla yiyincede midem bulaniyo bakıcam ya yemeden bebeğime zarar ediyorum degilmi:((

Gebelik haftası 20

4 Cevap

0 oy

Becce piskolojik olarak yapiyosun herseyden ye az az ye doktor zaten soyler 

(792 puan)
öylede olabilir canim bide hala mide bualntim gecmedi tembellikle var üstümde istemedigim şeyden yemege korkuyorum  midem bulanacak diye... az az yemem lazım ama annemde kizdi bugün bebeğin küçük doğacak diyo doktor iyi desede diyo:(
-Reklam-
0 oy
(1,313 puan)

Doktorun iyi diyomus canım niye dert ediyosun ki. Miden almıyorsa yapacak bir şey yok. Bebek senden ihtiyacı olan besinleri aliyor zaten. Yoğurt süt vs. Gibi şeyler senin sağlığın için yemen gereken şeyler.

(792 puan)
işte etrafındakiler hep yemem gerektiğini söylüyorlar... bi yakınım doğum yaptı çok küçük doğdu bebeği tamm sağlıklı ama küçük iste anneside vicdan azabı çekiyo ben onda sadece yemek yedim iştahla bisey yemedim diye..
Önemli olan sağlıklı olmasını canım büyücek bir şekilde. Miden almıyorsa yapabileceğin bir şey yok. Fındık badem ceviz falan yiyebiliyo musun?
Kendini strese sokma hiç.
0 oy
(1,430 puan)

Ahh ahh canım benim napıcaz biz bu iştahla:/ tek taraflı besleniyoruz bence bize doktorlar bunu bilerek vitamin hapı veriyor biliyorlarki hamilelikte iştah yok oyuzden vitamin haplarından alırlar onlar vitaminlerini bizim depolardan da kullanırlar hiç merak etme bitanem.

(1,430 puan)
Bende merakla bekliy9rum inşallah haftaya gidicem doktora en son 13. Haftada gittim ozamanda hiç birşey yanıyordum önde gidiyor demişti baka lim şimdi ne dicek ne önericek.. çocuk bir şekilde besleniyor da biz kendimize hiç bakmiyoruz bence :/ dikkat etmek toparlanmak şart bu bu şekilde daha ne kadar devam eder.. etmemeli..
(792 puan)
ben hiç normalde de kendime bakmam sorun orda  . saglikli yiyecekler yemege pek çalışmam mesela c vitamini çok tüketmesi sitiyolar evde limonata yapıyorum inan 1 bardak bile içemiyorum kendi yaptığım seyleri yiyememe gibi bi huyum var maalesef.. kendime bakmam hiç ama annem olsun esim olsun hastalandilarmi onlara çok iyi bakarım ne olcak böyle bilmiyorum
(1,430 puan)
Bebiş için diyip kendimize de bakıcaz:)bunun başka yolu yok sanırım ben evde yemek olduğu zaman yiyorum yerim de ama velakin sorun şurada o evdeki yemeği kim nasıl yapacak :/benimde yapasım hiçç yokk
(792 puan)
aynen cankm ya... yok diyorum ya istesemde istemesemde mecbur yemek yapiyom geçen manti yaptım valla bir guzel yedik:))) sende yap:)
(1,430 puan)
Hazır mantıyı yapıyorum canım ama tabi kendi yapma konusuna gelince maalesef :/valla sürekli makarna türevleri yiyoruz başkada bisi yok:/ bide onların hatrına bol yoğurt..
0 oy
(126 puan)

Bebegin kilodan çok güzel saglıklı kemiklere ihtiyacı var, yiyemiyorsan yeşil mercimek, semiz otu, kavun öneririm, çok faydalılar ayrıca ananasda yiyebilirsin, dönem sebzelerinide yiyebilirsin, 

(792 puan)
esim sebze yemeği hiç sevmez sebze olarak sadece domates biber maydanoz oda yemeklerde yerim.. kendimede hiç ayrı yemek yapmam.. kendimi duzeltmem lazım  yavrum için ya;( diyorum ya sebzede yemiyorum meyveden herşey yiyorum ama sebze yok..

651,111 soru

3,427,667 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...