0 oy
763 göst.
Doğum kategorisinde (3 puan)
Merhabalar 8 nisanda 6 aylikken sezeryanla dogum yaptim durup dururken suyum gelmisti hastaneye yatis yaptim fakat bebek durmadi kanamamda geldi acil sezeryana alindim dogum yaptim oglum 2 gun kuvezde yasadi 3. Gun kaybettik ben polikistik hastasiyim bebegim tüp bebek ile olmuştu su an bir boslugun icindeyim ikinci gebeligimi ne zaman denemeliyim acaba kendiliginden olurmu illa 1 sene beklemeli 1 yil bekleme derken ameliyat süresi mi yoksa hamile kalma suresi mi bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz lutfen simdiden teşekkürler 

2 Cevap

0 oy
(1,349 puan)
Basin sagolsun canim cennette sefaatcin olsun bebegin çok üzüldüm. Bende 34 haftalık erken sezeryan oldum acilen almışlardı. Kizim 16 aylıkken tekrar hamile kaldım bu bebek doğduğu zaman araları 2 yaş olacak yani 2 ameliyatın arası 2 yıl oluyor. Ameliyattan 2 yıl sonra hamile kalmadım yani. Benim suanki dr um rahmin dinlenmesi için 3 ay öneriyor ama ilk bebek sezeryanla arkası zaten sezeryan olacaktır. Normal doğum çok risk içeriyormuş dr bana önermedi istesen de normal yapamam dedi
(3 puan)
Teşekkür ederim canim Allah razi olsun Allah bagislarin cocuklarini
(1,349 puan)
Ben teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin inşallah ♡
(3 puan)
Sagolasin canim
-Reklam-
0 oy
(1,660 puan)
Canim öncelik ke basin sağolsun. Bende ilk bebegimi 8aylik acil sezeryanla dogurdum. 3gun yasadi kaybettik. Doktorum herhangi bir sure belirtmemişti. Saglik ocaginda en az 4ay korunun dediler. Bizde hemen istediğimiz icin 4ay sonra korunmayi bıraktık. Hamdolsun Rabbim hemen nasip etti.simdi 31+4gunluk hamileyim. Suana kadar bir sıkıntı yasamadim. Sezeryandan sonra en az 3ay veriyor mus doktorlar genelde. Tabi 1yildan once çoğu önermiyor. Bebekten ziyada anneye sıkıntı olmasin diye. Sende bi 3,4ay bekle bi doktora gozuk ondan sonra gerisine bakarsınız canım. Rabbim saglikli gebelik nasip etsin insAllah.
(1,660 puan)
Amin canim amin kesinlikle. Rabbim dusmanima bile yasatmasin. Gerçekten cok zor. Tek tesellimiz suan onlarin en guzel yerde olmasi. Rabbim bizleride onların yanina layik kullar dan eylesin insAllah. Güzel dualarin icinde cok tesekkur ederim . Rabbim sanada bidaha yasatmasin hayirli bebisler nasip etsin.
(3 puan)
Amin canim cok sagol insallah bende seni gibi ikinciye hamile kalirim hemen Allah aratmasin da acisinida yastmasin
(167 puan)
Dogum yaptinizmi acaba
(560 puan)
Basınız sagolsun Kaç haftalıkken doğdu sorun neydi
(1,660 puan)
Allah razı olsun. 32 haftalik doğdu kalbi delikti. Avsd idi hastalığın adı. Down sendromlu bebek olma ihtimali yüksek dendi ama ben aldırmadım. Kalbindeki delik cok buyuk oldugu icin karnimdayken gelişimi geriledi hic bir sorun olmaz demişti doktor hamilelikte ama nasip olmayınca biseler ters gidiyor. Omru yokmus yavrumun. Kontrole gidince 5  hafta geri olduğunu öğrendim. Hemen yatış  verdiler. Bir kaç gün sonrada acil sezeryan alındım. Dogdugundada down teşhisi konuldu.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
0 oy
1 cevap 242 göst.
0 oy
14 cevap 713 göst.

647,109 soru

3,412,652 cevap

4,242,334 yorum

182,901 üye

...