0 oy
234 göst.
Doğum kategorisinde (42 puan)
37+4 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardı doktor hep bu güne kadar normal doğum dedi herşey iyi gidiyor dedi. Ama dün suyumun az olduğunu bebeğimin etrafında sadece 5 cm su buluğunduğunu doğurmam gerektiğini söyledi sancın olmazsa sezeryan yapabilirim dedi.böyle olup normal doğum yapan varmı aranızda 
Gebelik haftası 37+4

2 Cevap

+4 oy
(1,231 puan)
Artık şu sezaryen tabularınızı yıkın ya neden bu kadar abartıyosunuz ölüm mü var arkadaş sezaryen doğumda!!!! Şükret ki bebeğin suyu az diye sezaryen diyor doktorun benim kalp delik kalbe giden damarda daralma var genel anestezi alamıyorum yasak alırsam uyanmama ihtimalim var belden uyuşmasam genel olmak zorunda kalacaktım ben bunu bile bile doğuma gittim siz gelmiş en ufak bişeyde büyütülmeyecek bişeyden ötürü korkarım sezaryen diyosunuz arkadaş Allah başka hastalık dert vermesin varsın çocuk ters diye suyu azalmış diye sezaryen olun tuhafsınız gerçekten.
(129 puan)
Haklisiniz sezeryani  cok abartiyorlar..halbuki hic birsey yok eskiden normal dogumlarda ölüm cok oluyormus kimse bunlari konusmuyor varsa yoksa sezeryan bende bu seZeryan ön yargisina kiziyorum..
-Reklam-
+1 oy
(79 puan)

Canım benimde 37+1de suyun sınırda dedi doktor böyle giderse azalır dedi baya bı kontrol etti ama sezeryan yaparım demedi hiç 37+6 da normal doğum yaptım su azalmaya başlayınca doğum yakın derler inşallah sezeryanq gerek kalmadan doğum yaparsın:)

(42 puan)
İnşallah öyle olur ya.

İlgili bir soru bulunamadı

651,126 soru

3,427,735 cevap

4,260,300 yorum

184,033 üye

...