0 oy
1,060 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (407 puan)
kapalı

Hanımlar merhabalar. 27+2 haftalık hamileyim ve artık alışverişe başlamak istiyorum. Ufak tefek şeyler aldim ama herşey doğumdan önce tam olaun istiyorum. Sizler neler aldınız yavrularinıza yada neler alacaksınız bir listeniz var mı?

 Banyo malzemeleri

Kıyafetleri

Biberon ve emzik

Kendiniz için neler aldınız

Hastane çantası için erken mi?

Taşıma için neler aldınız?


Biraz sohbet edelim iatiyorum bilmediğjm çok şey var ilk bebeğim olacak ve çok heyecanlıyım. 


Sizce erkek bebeklee kanguru kullanılır mı? Çok hevesleniyorum acayip hoşuma gidiyor hangi marka olabilir?


Evet sizlerden yardım istiyorum :)

Gebelik haftası 27+2
Kapatılma nedeni: Cinsiyet ile ilgili konuları sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz anlayışınız için teşekkür ederim.

6 Cevap

0 oy
(31 puan)

Benmde 28+1 bende aldım bikac bileyler canm yani liste yapmıstm yarısı alındı 1hastane çıkısı, ole zıbınlı eldivenli bereli falan 6 takım alsım bir tulumu var toplamda 16tane zıbın var altan 5 pijama havlusu bornozu battaniye 3tane biri yunlu coraplar alt acma bitane küvet için kalın file 4tane ayakkabı ve 7 tane şimdilik yelekleri var ... Alacaklarım da banyp takımı deterjanları sampuanı falan biberon pişik kremleri yağları ve esofman takınları alcm dısarı cıkarken gşysin die kızım

(449 puan)
Ooo aya bişey lazımmış ben 24+4 oldum daha hiç biley almadım
(407 puan)
Maşallah canım baya almıssın. Ayakkabı erken mi benim ki eylülde gelicek patik var 5 6 tane ama ayakkabı olmaz daha dediler. Bide banyo malzemelerine markasına karar verdkniz mi?   Puset mi kanguru mu ana kucağı mı?
-Reklam-
0 oy
(136 puan)

Bnde cok heycanliyim canim ne zamn alcam diyrum ama daha 6 haftaligim ya o gun bi gelsin baska birsey istemem

(31 puan)
Erken canm sana hayırlısyla cinsiyeti belli olsun yavastan baslarsın Allahım bi nefeste saglıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin :)
Amin canim cumlemizin
(407 puan)
Cinaiyeti öğrenir öğrenmez başlicam demiştim ama eşim erken diye başlatmadi hala :)

Bende oda takımı perde halı nevresim falan bakıyorum. :) insallah sende saglicakla bu gunlere gelirsin
0 oy

Benım  hersy hazır arabda gıfıp gıdıp  geliyor  çanta heryere

(846 puan)
Ah ahh buyuk sınavdasın kardeşim. İnşallah aklı başına gelir. Ben eşimi hiç tanımadan evlendim ve şu an çok zorluk cekiyorum. Ve kendime kızıyorum niye tanımadan görüşmeden evlendim diye. Ama demekki tanımakta yetmiyor. Bide ben erken evlendim ondan da kızıyorum kendime. Demekki erken gec de farketmiyor. Sınanıyoruz hem de çok vahim bi şekilde sınanıyoruz
(846 puan)
İşte bende bundan sordunm canım ailen ne düşünüyor diye. Çünkü ailen en az senin kadar üzgun ve kızgındır eşine.
Esimi belki 10 senedir taniyorum annemin bi lafi vardir 40 senelik kocami hala daha taniyamadim die.kader kismet inan cekicegimiz varmis tani tanima hic onemli degil
(846 puan)
Evlilik gercekten nasip işi canım. Nasıl biri çıkacağı tamamen mechul. Allah kocana akıl fikir versin. Dua ediyorum olur bu yani bi rüya görsün bişey olsun. Bişey kafasına dank etsinde geri gelsin. Ama işte koşa koşa dönebilecek misin canım. Guvenebilri misin bunu da sor bi kendine
İnan o kadar cok seviyorum ki canim herseyi gectim ortada kizimiz var simdi gelse hic bisey demeden sarilsa inan herseyi unuturum sundan cok emindim bu kavgaya kadar eminim benden daha cok seviyodu.hatta hep derdim kendi kendime acaba bende onu o kadar sevebilirmiyim die o kadar cok severdi yani ama simdi
0 oy
(1,403 puan)

Kanguru için ınstagramdan mamadusbaby sayfasına bakmanızı öneririm. Doktor tavsiyeli ve yenidoğan kullanımı için uygun kanguruları mevcut. Ben puset yerine kanguru almayı düşünüyorum. Anne bebek çantası olarak lequeen marka çanta aldım ön gözü biberon için ve termal. Hastane çantasını da yavaş yavaş hazırlayın derim ben yıka ütüle yerleştir tekrar gözden geçir zaman alıyor. Ben 37. haftayı bitiricem halen eksik tamamlıyorum :)

(1,403 puan)
Herşeyi kendi isteğine göre almak en doğal hakkın canım keşke sana sormadan alacaklarına maddi olarak destek olsalardı ki bu daha iyi olurdu bence. Ben kayınvalidem ve anneme öyle dedim Allahtan sıkıntı olmadı. Herşey gönlüne göre olsun canım ilk olunca heves ediyor insan biz daha şimdiden 2 yaş gurubu alışverişi yapıyoruz :))
(407 puan)
2 yaş mı baya erken değil mi? :)
Sizinde ilk bebiş galiba. :) bende herseyi dört dörtlük olsun hiçbirsey içimizde kalmasın istiyorum.
(1,403 puan)
Evet bizim de ilk bebiş hayırlısıyla inşallah. Kız olunca daha bi güzel oluyor herşeyi almak istiyor insan :))
(407 puan)
Evet ya kızlara çesit çok maşallah erkeklere hep aynı şeyler çokda şirinler ama kız elbiseleri daha bi minnoş elbiseler etekler :) allah yavrularimizi bize bagislasin insallah.
(1,403 puan)
Amin canım inşallah :)
0 oy
(10 puan)

Ben ilk bebeğimden hatırladığım kadarıyla bol bol çıtçıtlı badi ve pijama takımı lazım oldu bana 

(407 puan)
Ilk 3 ay için dışarı çıkmalık kıyafet ne kadar alınmalı sizce? Ben bol bol çıtçıtlı aldım kollu kolsuz ama hala dışarı için kıyafetimiz yok. Çok olsunda istemiyorum çabuk büyürlermiş.
0 oy
(842 puan)

Hava sıcak olacak doğduğunda diye sadece 6 tulum aldım 3-6 ay olarak. 12 tane kısa kollu zıbın. Onlara uyacak akşam serinliğinde giyecek patikli alt aldım. 8 uzun kollu zıbın, Çorapları. Müslin 2 tane büyük boy 2 tane arabasına sermeye küçük boy. 2 tane şapka ama bere gibi değil normal. Hırka yelek annanesi ördü. 2 pazen nevresim 2 normal nevresim. 2 penye battaniye. 1 normal batttaniye. Bebeği yan yatırmak için destek yastık. Emzirme yastığı. Baby nest, şampuan, pişik önleyici, pişik kremi, doğal sünger, küvet, kova, maşrapa, mobilya yatak, anne yanı, şifonyer, oyuncak çekmesi, halı. Diş kaşıyıcı buzluk ve sıcak olması için 2 tane. Tarak, törpü. Bebek travel sistem araba. Biberon 2 tane, göğüs kremi ve pedi. Lohusa gecelik terlik taç küvez tülü anne ve bebek fiyonk. 35 hafta olduk.

(407 puan)
Maşallah herşey hazır gibi. Törpü tırnak makası aklıma gelmemişti hiç teşekkur ederim. Sag saglim kavusun insallah yavrunuza
(842 puan)
Evet her şey hazır. Sıcaklarda dolaşmak istemedim. Duan hepimiz için geçerli

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 226 göst.
19 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde CerenK (34 puan) sordu
0 oy
2 cevap 687 göst.
0 oy
2 cevap 260 göst.
4 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hrb.hrb (40 puan) sordu
0 oy
1 cevap 149 göst.

650,725 soru

3,426,109 cevap

4,258,503 yorum

183,895 üye

...