0 oy
373 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (130 puan)
Tecrübeli anneler bebek hareketi nasıl bisey acaba benimilk hamileligim hiç bilmiyorum şuan 14 haftayı bitirdim sol kasigimda iğne batması gibi bi his oluyor yani tam tarif edemiyorum ama bi anda bisey hossediyo oluyorum orda 2 3 sn sonra geçiyor ve sürekli aynı yerde oluyor başka hiç bi tarafda.olmadi bugün aksamdan sol kasigimda bu hareket mi.rahim.buyumesimi acaba ne . Hareket etmesi nasıl bisey bilmedim icin

7 Cevap

0 oy
(130 puan)
Sol kasık ve hep aynı nokta kızlar 
-Reklam-
0 oy
(332 puan)
O haftalarda hissetmek imkansız. Büyüyen rahim ve karın bağ dokusu öyle hissettiriyor. 
(130 puan)
Sürekli olunca merak ettim Bide nasıl bisey olduğunu bilmeyince :) saolun :)
0 oy
(2,836 puan)

Kasık batması cnm gerilme hissi olur bunlar bebek hareketi çok başka zaten kendini belli ediyor kımıldıyor ilk başlarda baloncuk gibi biey kayıyor gibi hissedebilirsin ama şimdş erken en az 16. 17.haftada olur benim öyleydi şimdi 24+4 olduk elimi koyduğum yere geliyor oğluş Bi şekiller bir hareketler sorma :D

(130 puan)
Yaa o kadar merak ediyorum ki bakalım hem öğrenmek istedim.hemde sürekli olunca endiselendim teşekkürler
(2,836 puan)
Kendini yorma cnm dinlen vitamin hapı varsa da aksatmadan iç
(130 puan)
Bugün vermisri6 doktor yarın alacam inşallah :)
(2,836 puan)
Tmmmm canım  :)
0 oy
(797 puan)
Ilk başta cok güzel  inanılmaz mucize gibi hafif hafif tekmeler olur zaten anlarsın bebeģin olduğunu ben 20 ci haftada hisssettim sizin biraz erken bence ama  büyüdükçe  Öyle tekmeler atacakki bizimki smdi durmuyor öldürmüş beni doğsa artk diyorum hergün  tabi bizimki biraz fazla tekmeliyor bu aralar hamileligim boyunca hareket etmedi bir haftadrda durmuyor doğuma az kaldı ya oynamadığı günlere sayıyorum :)
(130 puan)
Hayırlısıyla kucaginiza alırsnz ınşaallah ve bende o günleri yaşarım :)
(797 puan)
Inşallah canm hissedersin sitres yapma bende çok taktim  ama smdi halimi bilsen nefesim kesiliyor hareket ettikçe ama azıcık bisey kaldı gelsin öpe öpe dövcem o kadar siddetli tekme atiyorki her attığında eşim ayyy diyo ona noluyorsa :))))
0 oy
(147 puan)
Şöyle soyliyim canım önce biri içeriden gidiliyor gibi oluyor sonra sanki birşey kayıp yer değiştiriyor gibi oldu bunlar 15 16 haftalık hissetmiştim sonra biri hafif dokunup kaçmış gibi hissediyon en azından ben öyle hissettim buda 18haftalıkken hissettim en net tekmesi 21 haftalıkken oldu babamız bile hissetti şu an 28haftalıgiz maşallah baya belirgin hareket ediyor ve çok rahat dışarıdan belli oluyor artık:-)
(130 puan)
Şuan düşüncesi bile bi acayip geliyo bakaym yaşayınca anliycam :)
(147 puan)
Bende öyle düşünüyordum acaba nasıl birşey diye ama inan omun bebek hareketleri olduğunu anlıyorsun zamanla çok başka ve çok güzel bir duygu:-) alisirsin sonra da yavrum az hareket et de bende uyuyim dersin şu an sağa yatsam oraya vuruyor sola yatsam oraya düz de sakıncalı bir öyle bir böyle sabah ediyorum :-)
(130 puan)
Inşallah yaşarım o günleri :) teşekkürler
0 oy
(101 puan)
Benim ilk hissettiğim zamanlar içimde pır pır birşeyler olurdu..hafiften bir kuş kanat çırpıyo gibi, balık çırpınıyo gibi.. Ancak bunlara benzetebilirim canım  =)) çok güzel.. <3
(130 puan)
Kendimi takipteym :) çok saolun
0 oy
(58 puan)
Canim hıçkırık olabilir  ritmik ve hergun aynı yerdeyse o hıçkırık
(130 puan)
Hıçkırık benim hickirmammi
(101 puan)
Yok canım bebek hıçkırıyor anne karnında tıp tıp tıp 5 dk kadar sürer.. ilerleyen zamanda anlarsın zaten hickirdigini.. =))

İlgili bir soru bulunamadı

651,008 soru

3,427,179 cevap

4,259,704 yorum

183,996 üye

...