0 oy
1,221 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (326 puan)
Kizlar 36+2 haftalik hamileyim cok korkuyorum dogumdan napcam ben :( sezeryan istesem cogu kisi karsi bbu duruma. Bana yardim edin nolur cesaret verin cok mu zor yoksa ben mi kafamda cok buyutuyorum. Sanci cekmekten cok korkuyorum. 
Gebelik haftası 36+2

24 Cevap

0 oy
(122 puan)
Tabiki zor canm ama sonunu düşün bebegi kucagına alnca herseyi unutuyon
-Reklam-
0 oy
(328 puan)

Canim zorluk çekiyorsun evet ama sonu guzel bitiyor yavruna kavusuyorsun ya dünyalar senin oluyo <3Rabbim İnşallah kolaylık versin sağlıcakla yavruna kavuştursun hiç korkma Allah büyük dua et sancı çekerken Rabb'im dualarini kabul eder inşallah :)

0 oy
(868 puan)
İnan benim kadar korkamazsin. Doğuma yakınken ağladım. Doğuma gittim ilk doğumum nisanim gelmişti sancim hic yoktu  direk doğuma aldilar çok heyecanlandım korktum . 3 cm açılma var dediler. İyice telaşlandım sonra suyumu patlattilar ve hala ağrım yoktu ama acilmam 6 cm oldu.suni sancı verdiler ve inan sürekli sancı cekmiyosun ağrın gelip gidiyor ve ben korkudan bagirmistim. Ama aslında dusundugumde dayanilmayacak bişey değildi ben sadece korktuğumdan böyle olduğunu dusnuyorum . Herkes ilk doğum zor 2-3 gün sancı çeken var saatlerce acı çekiyorlar falan diyolardi ama inan ben sadece 1,5 saat sancı çektim ve saat nasıl geçmiş anlamadım ve çok şükür oğlum oldu şimdi 26 günlük . İyiki normal oldu. Şimdi acı aklıma bile gelmiyor. İnsalİah seninde böyle kolay olur . Korkma dua et ve hurma ye yuruyus yap.
0 oy
(477 puan)
Kiz ne korkyon ya her kes doguruyo bizde dogururuz insallah. Valla ben kaynanama inat hic aglamadan sizlamadan catir catir dogurcam ins kime baksan ay sen nasi dogurcan ay sen cok zayifsin bilmem ne her kes doguramaz her kes o aciya dayanamaz aha bu laflar onlara inat dogurcaz sık dişini gir doguma normal dogurcam de gucunu topla iki ikinmadada al yavrunu eline kendine güven
(326 puan)
Ay ne guzel dedin ayni seyi bana da diyolar sende o cesaret yok bosuna cekme o sanciyi dayanamazsin diyolar :)
(477 puan)
Onlara inat cesaretini toplayacan cnm hem en sagliklisi normal dogum tabiki durumumuz musad3 ederse kesinlikle normal dusun cık bol bol yuruyisini yap egzersizligini yap 38 den sonra iliskiye gir tabiki fazla zorlamadan sancilarinda kendiliginden gelirse insallah gormemis gibi olursun tek avazda iki ikinmada hooooppppp yavrun kucaginda insalllahhhhhhh
(326 puan)
Ne yalan soyleyeyim hamile kaldigimdan beri iliskiye girmiyoruz baslarda rahim kisaligim vardi iliski yasakti sonra da dnedik ben cok kastigim icin iliskiye giremedik. Suan yine korkuyorum iliskiden.

İlgili bir soru bulunamadı

650,878 soru

3,426,731 cevap

4,259,183 yorum

183,954 üye

...