0 oy
333 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Şuan tam 6+0 haftadayız. Bugün kontrole gittim bebeğin kalp atışını gördük fakat ultrasonda duyulmadı. Doktor da suan tam sınır haftadasın 1 hafta sonra gel duyulması lazım dedi. Sizce normal mi 6.haftada duyulmaması. Diğer gebeliğimde 6.haftada düşük yapmıstım o yüzden cok korkuyorum. 
Gebelik haftası 6+0

7 Cevap

0 oy
(844 puan)
Ben gördüm ama dinlemedim kalp atışlarını canım. Dinlemek için sinyal gönderiyorlarmis .O da.bebek.icin iyi değil dedi doktorum ilk 3 ay önermiyoruz dedi. Gördüysen doktor sıkıntı yok dediyse stres yapmana gerek yok. 
(17 puan)
Teşekkür ederim canımm :))
-Reklam-
0 oy
(206 puan)

Aynen normal kucuk daha 1 haftaya duyarsin endiselenme guzel dusun guzel olsun :)

(17 puan)
İnşaallah öyle olur canım teşekkür ederim :))
(206 puan)
Rica ederim 1 hafta sonra gittiginde yazarsin artik ☺️❤
(17 puan)
İnsaallah canım yazarım tabiki de ☺️❤️
(17 puan)
Canım bugün bebişimizin kalp atışını duyduk cok şükür tam 7+0dayız :)
(206 puan)
Cok sukur ☺️ cok sevindim adina sagsalim bebisini kucagina alirsin isallah duyarsin demistim vallah cok mutlu oldum
(206 puan)
Nasilda mutlusundur simdi bende ilk duydugumda sevinc heyecan mutlulujk hepsi bi arada ne yapacagimi bilememistim bende 13+4 haftalik olduk bide kucagimiza alsak yaa bizden mutlusu yok
(17 puan)
Sağol canım benim Allah razı olsun :)))
(17 puan)
Mutluyum tabiki cok sükür ama tabi ilkk bebeğim den dolayı da korku var içimde. Doktor biraz rahatlattı beni ilki düşük oldu diye bu da öyle olcak diye bisey yok dedi ama insan ister istemez tedirgin oluyo tabi. Sanırım kucağıma alana kadar içim rahat olmıcak sağ sağlim alabiliriz inşaaallah canımm :))
(206 puan)
Senden de razi olsun canim aklina kotu seyler hic bisey getirme rahat ol guzel dusun guzel olsun korkmada kucagina alicsn isallah allahin izniyle dikkat et agir hic kaldirma bol bol dinlen beslenmene dikkat edersin isallah biseycik olmaz icin rahat olsun doktorun demis zaten :)
Sevindim inan bide bol bol su ic
(17 puan)
Aynen canım dediğimin gibi yapmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah güzel dileklerin için Allah razı olsun :) ❤️
(206 puan)
Senden de canim ❤
0 oy
(758 puan)

1 2 haftaya duyarsin canm insallah iyi dusun dua et bol bol Allah o güzel duyguyu yasatsin insallan<3

(17 puan)
Allah razı olsun canımm cok teşekkür ederim :)
0 oy
(80 puan)
Evet canm normal hatta 7 haftalikken kalp atisi vardi ama çok az yeni yeni atıyor dedi 8 haftalikken gittim çok az dinletti kalp atisi sesli duyulması pek iyi değil dedi radyasyon yapıyormuş sesli dinlemek iyi olmadığını soylemisti
(17 puan)
Evet öyleymiş sanırım ama öncekin de aynı seyleri yasadığım icin endişeleniyorum işte :/ iyi düşünelim iyi olsun inşaallah :)
0 oy
(4,113 puan)
Cnm 6. Haftada alttan usg ile gormustum hem bebegi hem kalbini. Dr un abartmis karindan zor gorunuyor 6. Haftalarda. Ben sormustm dr a kalp sesini duyabilirmiyiz diye. Dr da onun icin ayri doobler isini veriyorz oda ilk haftalarda zararli yapmiyoruz demisti. 8. Haftaya kadar yolu var. Baktin doktor olumsuz konusuyor baska doktora git cnm. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
(17 puan)
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için :)
0 oy

Sınır falan ne alaka benim 8 de bile duyulmadi 10da duyulmuştu:ermm:

(17 puan)
Kişiden kişiye değişiyor demek ki canım benim de duyulur inşaallah :)
0 oy
(864 puan)

Selam canım bende 7+4 ken gördüm 6. Haftalıkken bebek kesede yoktu kalp atışı gözükmüyor dedi çok korkmuştum ama 7 haftalıkken geç döllenmeden dolayı gözüküyor .;)

(17 puan)
İnsan endişeleniyor işte ister istemez ama görmüşsünüz cok sükür darısı basıma insaallah :)

İlgili bir soru bulunamadı

650,562 soru

3,425,500 cevap

4,257,820 yorum

183,840 üye

...