0 oy
437 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (846 puan)

Kızlar doktora gidince neler soruyorsunuz bebekle alakalı? Ya ben 11 haftalık hamileyim, her doktora gittiğimde eve dönünce cevremdekiler eşim vs, nasıl iyi miymiş sağlıklı mıymış. Doktor ne anlattı vs vs sorular soruyorlar... Ben doktora girince ne sorabilirim ki, aklıma hiç bişey gelmiyor. Doktor bakıyor boyunu ölçüyor, sonra ne kadarlık olduğunu söylüyor şikayetlerimi vs soruyor bu yani=) siz gidince neler soruyorsunuz. Bidaki gittiğimde bendr sorayım bari=) 

Gebelik haftası 11

2 Cevap

0 oy

Ben bi ağrım falan olursa soruyorum. Sık sık burun kanamalarım oluyordu onu danışmıştım. Neler tüketmem gerek nelerden sakınayım. Bebeğimin boyu kilosu gelişimi hakkında soru soruyorum. Zaten doktorum çok iyi sağolsun ben sormadan anlatıyor herşeyi. Her gittiğimde idrar testi yaptırıyor. Ilaçlarımı hatırlatıyorum bittiyse yazdırıyorum. Son aylara doğru artık doğumla ilgili sorular sorarim. 1 ay sonra başlarım sormaya ;)


(846 puan)
Benimki sadece boyunu ölçüp kaç haftalık olduğunu söylüyor. Bende hiç sormuyom bile kaç mm falan. Sormadım bile en son gittiğimde. Çok meraksızım heralde =) zaten bebeğe bakmaktan aklımdan herşey uçup gidiyor =) bizim doktorda tatlı bi bayan. Benim minnoş ellerini yuzune kapatmıştı bebeğin taklidini yapıyo bana''baaakk  böyllee yapmış' diyo. Bu arada 11 haftalık benimki daha=)
-Reklam-
0 oy
(291 puan)

Hiç sorma yaa bir ay boyunca şunu sorcam bunu sorcam diorum doktora gidince herşeyi unutuyorum bebişi görünce iyi oldunu görmek yetiyor aslında tek derdimiz bu iyi mi değil mi die endişe ettiğimiz için çok sorular birikiyor ama görünce rahatlıyoruz doktor zaten gerekli ölçümleri yapıp gelişimi iyi mi söylüyor dahasına da gerek yok :)ben baş ağrımı karın ağrımı karın sertleşmemi soracaktm hep unuttum sağlık ocağındaki ebe ye sordum artık :)

(846 puan)
Kağıda yaz bari canım. Onu bende çok yapıyorum. En son artık yazdım kağıda doktorun karşısında ilk okul çocukları gibi okudum ne yapayım. Bana da ultrasona girdiğim an sanki herşeyi unutuyorummm=)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 981 göst.
0 oy
8 cevap 582 göst.
15 Ağustos 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde kevser.ü (194 puan) sordu
0 oy
35 cevap 2,380 göst.
9 Ağustos 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu
0 oy
3 cevap 520 göst.
30 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sel_tol (33 puan) sordu

644,192 soru

3,402,359 cevap

4,229,865 yorum

182,178 üye

...