0 oy
236 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (258 puan)

Merhaba canlarım, ben beş haftalık hamileyim ve benim kanım kendimi bildim bileli oldukca düşük , bir önce ki Dr kan değerlerin cok düşük hatta bulantı yapmayacak olsa sabah iki aksam iki kullanmanı onerirdim ,ancak simdilik birer adet kullan demisti. Fakat alttan muayene ettiği için bu da beni etkilediği için bugün Dr yi değiştirdim yeni Dr de kan ilacını tamamen kesti. Bu konuda da sizin öneriniz nedir?


Buarada ikame ettiğim sehir Bursa hastane ise Ozel Aritmi Osmangazi Hastanesi bir önceki Dr Özlem Çaylan Canıtez'di yenisi Adnan Şahin. Belki bilenler vardır , uzun oldu af buyrun :)

4 Cevap

0 oy
(842 puan)

Bebek 8 haftaya kadar alttan bakılabiliyor. Kalp atışı büyüklüğü rahat görülebilsin diye. 12 haftaya kadar folik asit veriyor. Kan için demir verir ama belki yeni doktorun gerek görmedi.

Yeni doktorum değerlerimi görmemişti.
(842 puan)
O zaman mutlaka ara sor değerlerini göster. Whatsapptan her şeyi sorabiliyorum doktoruma.
(258 puan)
Gerçekten şöyle bir doktora denk gelemedim. Çok üzülüyorum.
-Reklam-
0 oy
(136 puan)

Canm gittigin doktora  bnde gittim 7 ay bu arada  bnde 4 yıldan  sonra dun 5 haftalik hamile olduğumu  ogrendim ve bana kan ilaci faln verilmedi bi gebeligim olmustu karnimda oldu hatta cok korluyorum gelismemesti gebeligim düştü  bundan cok korluyrum bana verilmedi birsey bn istedim hatta 4 aydan sonra dediler

(258 puan)
Hangisine gitmiştiniz peki. Rabb'im inşaallah korkularınızdan emin kılsın. Bende kaybetme korkusundan her gece kabuslar görüyorum gece de 3-4 kabus uykudan haz alamaz hale geldim.
Adnan şahin canim cocugum olmuyodu onda tedavi gordum rabbim olmayana versin olanida saglikla kucagina  vermeyi nasip etsin simdi  hamileyim kan 4 aydan sonra veriliyo denildi bana simdi sadece folik asit ve progestan verildi bana
0 oy
(787 puan)

Bana da aile hekimim demir depoların boş deyip kan ilacı vermişti.Kadın doğum doktorum bıraktırdı.İlk aylarda kabızlık yapıyor ve yoruyor demişti.Şu an 21 haftalığım daha yeni başladık.

(258 puan)
Anladım belki de benim doktorum da bu nedenle bıraktırmıştır.
(445 puan)
3 aydan itibaren verdi benim doktorum sizinki de öyle yapacak büyük ihtimal
0 oy
(443 puan)

Canım benimde doktorum özlem hanım sen şimdi öyle deyince tedirgin oldum memnun değil misin özlem hanimdan ?

Etkilemek istemiyorum ancak benimde henüz kafam karışık sadece birden alttan muayene etmesi çok tedirgin etti bir de akabinde enfeksiyonumdan bahsedince fitil verdi lakin onunda reçetesinde ilk üç ay kullanılamaz yazıyordu derken tüm bunlar tedirgin etti.
Hmmm anladım bende tavsiye üzerine gittim özlem hanıma 29 haftalığım kan ilacı da veriyor her ay şimdilik bi sıkıntı yok ama bende biraz ilgisiz olmasından rahatsızım açıkçası o yüzden bi sormak istedim

İlgili bir soru bulunamadı

650,610 soru

3,425,714 cevap

4,257,994 yorum

183,863 üye

...