0 oy
377 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (420 puan)
yeniden gösterildi
canlarım detaylı ultrasonda servikal 3.2 cm dedi erken doğum olabilir dedi çok taktım kafama bu durum nedir googleye yazdım bi türlü anlayamadım doktorum rapora baktı bişeyde demedi zaten yeni geçtim bu doktora suratsız bişey çıktı.  2. sorumda 18. haftada sol göğsümde bi beyazlık farkettim azcık sıktım sıvı geldi 21 haftalık oldum dahada gelmedi :( nedendir acaba gelmemesi normal mi zaten çok az geldi öyle şaldır şaldır değil 
Gebelik haftası 21

4 Cevap

0 oy
(310 puan)
Birinci sorun canım rahimde 3 cm açıklığın var ikincisi ise normal bi durum çok elleme ve sıkma geçmiş olsun 
(420 puan)
sağol canım yok ellemem bidaha
-Reklam-
0 oy

1. Soru aciklik değil serviks uzunluğu. Yani rahim ağzı yetmezliğin olabilir eğer dr bisey denediyse bence başka bir dr a daha görünmelisin önemli bir konu. 2. Soru süt kanalların belirginlesip kaybolabilir gebelikte onları sıkmak oynamak yanlış tekrar olursa aklında olsun. :)

(420 puan)
bidaha ellemem sıkmam canım korktum zaten birazda acıdı doktor rapora baktı pek ilgilenmedi detaylıya bakan not düşmüş zaten kağıda sık sık bakılması gerekir diye anlamadım ilerleyen haftalardamı sıklaşıcak kontrolü
Riskli bir duruma neden olabilir şu an için hafif risk sık takip denediyse dr başka bir dr a görünmelisin bence. Şimdilik istirahat etmeye gayret et ama mutlaka başka bir dr a görün bence. Tespit edildiği andan sonra sık takip edilmesi olası bir tehlikeli durumu engelleyebilir çünkü.
0 oy
(148 puan)
Ilk sorun için bol bol ıstrahat etmelisin ki dahada kısalmasn erken doguma neden olmasn canm
(420 puan)
ayy allah korusun balım dinlenebildiğim kadar dinleniyorum
(148 puan)
Ayaklarnı uzat yat canm ayaga kalkmamaya çalş
0 oy
(929 puan)
3.2 servikal uzunluğun canım acıklık değil. 2 buçuğa düşerse sıkıntı erken dogum sebebi onun icin serklaj atabilirler eğer suan ki ölçümün altına düşerse. 2.si ise göğsünü sıkma göğüsleri uyarmakta erken doguma sebep oluyo bi daha elleme. Başka bi doktora gitmeni öneririm. 
(420 puan)
sağol canım cevabın için başka bir doktora göstereyim raporumu korkuyorum çok
(929 puan)
Korkma tedbirini al gerisi Allahtan.

İlgili bir soru bulunamadı

650,489 soru

3,425,231 cevap

4,257,509 yorum

183,825 üye

...