0 oy
1,250 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (77 puan)
Arkadaşlar hamilelikte okunması gereken dualar sureler nelerdir yazar mısınız

8 Cevap

+3 oy
(924 puan)
Canim meryem suresinin okunmasi gerektigini duymustum onun disinda bilmiyorum
-Reklam-
+2 oy
Ben internetten bakmstm.her aya allahn isimlernden vardi okunacak. Ayet dua.hepsi.vardi. aciklamali.bi sekilde ama sitenn adi.aklima gelmiyo bi bak.istersen. aciklamalariyla bir veriyodu. Tam ogrenms olursun diye dedm. Hepsi net bir sekilde yaziyo hafta hafta ay ay okuman gerekeni. 
+1 oy
Canim bebek hareket ettikce elini karnina koyarak salavat getir ve ihlas suresini oku. Meryem suresi, yusuf suresi, insirah, insikak okunmali.
0 oy
(50 puan)

                         

image


0 oy
(606 puan)
Yasin suresi . Çocugun güzel olsun diye de yusuf suresi . Kolay gebelik ve doğum içinde inşirah ve inşikak sureleri .

 Tesbihat olarak da

 ^ sümme semila yesserah ^  

^ya musavvir c.c^

^ salavat ^  1 er tesbih .
0 oy
(2,070 puan)
Her dua süre okunabilir ama özellikle suya yasin tebareke amme fetih suresi ayetel kursi felak nas daha bildiginiz bir cok duada olabilir okuyup sanciniz basladiginizda doguma kadar yudum yudum içerseniz Allah 'ın izniyle faydasını görürsünüz . Varsa imkanınız hatim etmekte çok iyi. Çok şükür nasip oldu bu bana. Yusuf süresi,ibrahim süresi bebegin ahlaklı olması için. İnşirah süresi bunlar gebelikte okunacak dua ve süreler. Nettende bakabilirsiniz. 
0 oy
(1,161 puan)
Ben her gun karnima felak ve nas okurdum 8 ay boyunca 
0 oy
(1,821 puan)

Genelde bütün sureler okunmalı ama internette Meryem Suresi, Yusuf Suresi, Yasin Suresi, Inşikak Suresi, Araf Suresi, Lokman Suresi yazıyor. Genellikle her gün Yasin suresini okuyun diyorlar doğumu kolaylaştırır diyorlar canım :) esma-ül husna yi da unutmamak gerekiyor ben bolca okuyorum hepsinden okuyabildiğim kadar.

650,401 soru

3,424,889 cevap

4,257,130 yorum

183,800 üye

...