0 oy
250 göst.
Doğum kategorisinde (326 puan)
Selam normal doğum yapan annelere sorum olacak doğum hakkında merak ediyorum. Bebeğin eşi normal doğum sırasında kendiliğinden mi düşüyor/doğuyor? Bu sırada sancı acı vs oluyor mu?
Gebelik haftası 33+4

4 Cevap

0 oy
(669 puan)
Bende cok sordum bunu ilk olunca insan korkuyor haliyle ama kendiliginden dusuyormus ve aci hissedilmiyormus
(326 puan)
Hadi inşallah.. doğum yaklaştıkça endişe sarıyor. Neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz
(669 puan)
Aynen oyle bir sancida kurtuluruz insallah
-Reklam-
0 oy
(1,392 puan)
acisini gectim o cikarken hic hissetmiyorsun bile canm :) 
(326 puan)
İçim rahatladı valla Allah razı olsun
0 oy
(2,428 puan)
Bebek dogduktan sonra birazcik doktorlar bekliyorr ve hafif karnina bastirarak . Ucundan tutarak esinide cikartiyor ve sen tamamen hissetmiyorsun hissetmedigin gibide cok haratliyorsun kuum korkulcak birsey yok . Kendiliginden dusmuyorr doktorlar cikwrtiyorr ve sende goruyin zaten :-)
(326 puan)
Bide tampon koyuluyor sonra doktor odaya gelip çıkarıyor tamponu diye duydum doğru mu bu
(2,428 puan)
Ne tamponu pardon . Biz millet olarak bos laflwra kulak asmayi severiz . Ondan ondan duyulan laflarida herkeze duyurmayida severiz . Yok balim ole tampon falan . Esini cikarttiktan sonra uyusturuluyorsun dikisin atilip odana gonderiliyorsun . 3.4saat sonra doktorlar alttan muaneye geliyor kanamana bakiyor ertesi gunde taburcusun bir sorun olmuyorr ole seylere kulk asma yasayinca sende kendin gozunle gorup yasarsin zaten . Endise etme korkutma kendni ole seyler hicc olmuyorr :)
(326 puan)
Eşimin halası anlattı ve gerçekten etkilendim bende hiç duymamıştım odaya geliyor tamponu çıkarıyor kanaman oluyor bilmem ne diye o da çok acıyor falan dedi günlerdir aklımda hiç korkmuyordım doğumdan. Korkmaya başladım valla saçma sapan şeyler aslında dinlememek lazım ama herkes farklı bişey anlatıyor güzel bişey söyleyen yok. Ama teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı Allah razı olsun canım
(2,428 puan)
KuzUm onemli  degil sen kulaktn ayri tantana hic endise etme korkunuda ac youtubeden video izle bol bol ve oku rabbim yri yolda koyma kulunu . Ona sigin ve bolcw dua et gunde 2tane hurma ye bolcada yuru korkunu o sekilde yenersin vee emin ol hicc o yengesinin anlattifi gibi tobe est ya . Tampon falan yok buna emin oll .  Seni korkukmusda kulak asma . Sende yasayip goreceksin we bazilwrinin cidden yasadiktan sonra hicte ole seyler anlatildigi gibi olmadigini rabbim kazasiz belasiz yasatir sende gorursun canim (:
0 oy
(905 puan)
Ben iki dogumumda da önce bebek geldi 5 10 dakika sonra da bebeğin eşini doktor kendisi çıkardı bebek dogumu yaptırır gibi , bebek dogumu kadar olmasa da biraz canı yanıyor insanın çünkü doktor direk elini sokup cıkartıyor 

İlgili bir soru bulunamadı

650,499 soru

3,425,254 cevap

4,257,549 yorum

183,827 üye

...