0 oy
384 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (655 puan)

Merhaba hanımlar.. Bende bir suredir idrar yolu enfeksiyonu var. Doktor bol su tüketmemi söyledi. Çevreden bazı insanlar vicks kullanmami söyledi. Yani genital bölgeye vicks uygularsam iltihaplar dökülüyormuş. Ama ben hamilelikten dolayı böyle bi tedaviyi uygun bulmadım. Siz bu tedavi yönetimini duymuş muydunuz yada uygulamış mıydınız?  

6 Cevap

+1 oy
(1,313 puan)

Canım başkalarının söylediği şeylerle hareket etme. Viks dediğimiz şey zaten yurt dışında yasaklı bir ürün. Bu konuda doktorunun önerisini dinlemem de fayda var bence.

-Reklam-
+1 oy
(104 puan)

Cnm bn 37 haftamdym enfeksiyon hep vardi bol su ic olmasa fitil verir 

+1 oy
(82 puan)

İlk defa duyuyorum bende öyle bişeyi okdr faydalı olsaydı doktorda tavsiye ederdi heralde viks bide mentollü yakan bi madde bide hamilesin deneme bencede canım onun tek tedavisi bol su içmek ve gebeler için özel suda eritme tozları var tek kullanımda faydası oluyor doktorlar veriyo genelde ama demekki cok aşırı bir enfeksiyon yokmuş sende

+1 oy
(187 puan)

Bende de var enfeksiyon doktor tek kullanimlik uromisin diye ilac verdi gece aldim ama bakalim etki edecek mi bol su icmek en guzeliymis ama uromisin diye ilaci sadece enfeksiyon icin veriyorlarmis

0 oy

Ben 37 haftalik hamileyim. Ayni durumu bnde yasiyorum. Kesinlikle doktorun tavsiyesi dısina cikma. Bol su ic. Olmadi fitil verir. Yogun ise.

(655 puan)
Yoğun değil sanırım ki sadece su iç dedi. ama yine de insan tedirgin oluyor yanma ve kaşıntı olunca.
0 oy
(590 puan)

Vikis nasıl oraya sürülür normal deriye sürüldüğünde çok yakıyor 

(655 puan)
Hiç bilmiyorum. Daha önce yapan kişiler söyledi bana çok faydalı resmen iltihap dökülüyor diye. Ama bebeğe zarar verir diye yapmadım ben.

İlgili sorular

650,822 soru

3,426,530 cevap

4,258,940 yorum

183,928 üye

...