0 oy
676 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (133 puan)
düzenledi

Merhaba kızlar. 33+5 haftalık gebeyim.Eşim ile ilişki sırasında orgazm oluyorum.Orgazm olduktan sonra karnım semsert oluyor ve kasiklarima toplanıyor.Sizde de oluyor mu? (Birde orgazm olmak erken doğum riskini azaltiyormuş!)

Gebelik haftası 33+5

4 Cevap

+1 oy
(1,006 puan)

aksine kasilmalar erken dogum yaptirir cunku esten gelen sperm rahim.kaslarini uyarir buda kasilmalara neden oluyor bunu bence doktorunla paylas daha net cevap alirsin 

Komik olma arkadaşım yok spermler rahim kasını falan uyarır cevabını kesin bilmediğin sorulara saçma sapan cevaplar verme spermler hiçbir zaman zararlı değildir enfeksiyon taşımıyor sa şayet
(1,006 puan)
arastir istersen dogumu olmayanlara doktor ne oneriyor diye kanitlanmis birsey bu canim ben de okudugumu diyorum uydurmuyorum yani yurt disinda dogumu gecikenlere doktorlar iliski oneriyorum spermler rahimi uyariyormus bende bi tarafimdan uydurmuyorum ben spermler zararlidir diye bisey demedim bu arada sadecene rahimi uyariyor dedim iyicene okunistersen bak assa kisimda cekirdekaile ne paylasmis belki aydinlanirsin sende
Dogru soyluyo doktorum bana iliskiyi yasakladi 31 haftaligim erken dogum riskim va
-Reklam-
0 oy
(859 puan)

Bendede oluyo karnim semsert oluyo

Bu tür soruları biraz daha üstüruplu sorsanız  ne olur ne kaybedersiniz  herkes sizin ilişki şeklini bilmek zorunda değillll edep!!!!
(151 puan)
Evet herseyi buraya boyle yazmasak
(67 puan)
Ya  misafir kişisi ! bayan bayanayiz kardeşiz hepimiz bunu başka ne şekilde sorabilirdi ? Sen niye herkese böyle yaklaşıp herşeyi çok iyi bilen ve sen çok on numarasın gibi davraniyorsun beğenmediysen yanıt verme cidden çok komik yanı bu durum herkes rahatsız neler yazmış sen böyle yaptıkça evde tartışacak kimse yok buraya mi bulaşmak amacın ? HERKES KÖTÜ EDEPSİZ SEN MÜKEMMEL ! ne mutlu sana..Her yere illa kötü yorum yapmak zorunda hissediyorsun gerçekten kardeşim farkına var ve herkesi bu kadar hemen kırma yargilama mecbur değilsin yanıt vermeye !
(97 puan)
iliski seklini yazmamis ki kadın yanlış okudun galiba cevap vermek icin cevap vermeyn
(67 puan)
Aynen öyle nasıl yaptığını detaylı mi anlatmış sormuş sadece ki buna benzer şeyler hep soruluyor insanları kırmak hemen kötü yorum yapmak ne kolay olmuş ya..
(1,710 puan)
Ben bu sorularda sorun görmüyorum edepsizlik olarak da değerlendirmiyorum. Arkadaş sadece rahatsızlığını dile getirmiş gayet masumane.  Anne iç güdüsü tedirgin olup araştıemak istemesi çok normal. Doktora gittiğinizde doktor size edebinizle sorun diyor mu?  Burda belki bunu daha önce doktora soran biri vardır umuduyla yazmış.
Nereden biliyorsunuz hepsinin bayan olduğunu..vee ortada komik olan birşey varsa oda sensin ukalalık yapmaya gerek yok evet herkes istediği soruyu sorabilir amacımız yardımlaşmak çirkinleşmek değil  kimseyi kırmak değil amacım ama çizgiyi aşmayın usülüne göre anlatın sizin orgazm olduğunuzu herkesin bilmesine gerek yok anlamışsındır inşallah....
Memnun değilseniz programı kullanmayabilirsiniz. Sizinle tartışıp sizin seviyenize inemicem kusura bakmayın.
(67 puan)
Ay sen ne çok biliyorsun öyle herşeyi ya herkes kötü cahil sen on numara :))) orgazm olduğunu belirtmek zorunda ki sonrasında ne olduğu böyle belirtmiş herkesin bayan olduğundan şüphem varsa niye buradasın herkese laf yetiştiriyorsun senin dışında cirkinlesen yok bu durumda emin ol.. Çizgi aşan da yok haricinde..neyse sana laf anlatmak bile yorucu ve bana gereksiz geliyor yolun açık ola..
(67 puan)
Memnun olmayan herkese bulaşan sensin bence sen kullanma anlayışsız on yargili kınama şeklinde olan bizler değiliz herkese aynı tepkidesin böyle olunca sorun kimse olduğu apaçık ortada !
(67 puan)
Kesinlikle Tuğba hanım daha önce yaşamış ve doktora sormuş biri var mı diye sormuş olabilir..Doktoru erkekse cekinebilir ve burayı yakın görmüş olabilir kendine..
(1,323 puan)
Her kişi kendinden bilir işi. Şahsen okudum normal algıladım.
Ruhunuzda fesatlık var bazılarınızın.
Kadın sanki oturup anlatmış.
Daha ne kadar üstünkörü yazabilirdi?

Bence pskolojik destek alman iyi olur...
(1,323 puan)
Bide seviyenize inmem demiş :)
Yükseğe inilmez yalnız  canım.  Çıkılır :)

Sağa sola posta koymaya çalışırken sarf ettiğin enerjiyi başka bir yerde kullan :) misafir hanım ...
(67 puan)
Harikasınız ya tamda böyle işte :)
(1,323 puan)
Nasıl böyle insanlar olduk ben anlamadım ama gerçekten .
Bir anne gelip "oğlum olacakmışşş bugün gördükkk" yazsa
Terbiyesiz denecek kadına.
Bu potansiyele sahip insanlar çıkıyor .
Başımı yerlere vurasım geliyor  kahrımdan :D
(67 puan)
Ah maalesef ne acı ki bu hallere geldik.. İşte niyet çok önemli iç nasılsa dile de o vurur halde..Gerçekten şaşkınım..
(1,006 puan)
banada sacma sapan cevap verme yazmis spermler zararli degildir yazmis ben spermler rahmi uyariyor diyorum okumakta gucluk cekiyo cok biliyomus gibi banada posta koymaya calisiyo tobe tobeeee sanki ben bi tarafimdan uyduruyorum git biraz arastir gogleden bakalim sperm hamile kadina son zamanlarinda  napiyomus iliskiden sonra diye cahil
(1,006 puan)
nazim ve nazli burya yazmayipta kadin nerye yazsin burasi gebelik takibi ladin soru soruyo iste kimse mecbur degil cevap vermeye istemiyosan cevap vermeyebilirsin yani
Anladim ozur dilerim kendisinden.kalp kirmak deyildi niuetim
(67 puan)
İşte direk bakış açısı bu..Niyet öyle ise okumaya bile gerek yok on yargili olma meselesi bu uyarıya rağmen değişme yok buranın hep kadın olmasından bile şüpheci o derece yani..
(133 puan)
Böyle edepsiz birsey gördüysen görmemezlikten gelip birsey yazmayacaksin misafir. Senin yorumuna da muhtaç değilim
(133 puan)
*misafir* başka ne türlü anlatabilirdim açıklar mısın bi?
(67 puan)
Sorun sende değil emine kardeşim aklın yolu bir rahat ol..
(1,323 puan)
Bence de. Sorun yok ortada.
Ahahha benim yorumun altindan devam edince nasi korktum edepsiz biseymi yazdim acba diye bastan sona okuyunca rahatladim
sorulardan memnun degilsen asıl sen sil programi insanlarin sinirini bozma erkek olsa daha farkli sekilde yazardı zeytinyağı gibi üste çıkma birde!
(133 puan)
Allah razı olsun kızlar. Doktorum erkek ona da soramıyorum.buraya yazmak en iyisi diye düşündüm
(133 puan)
Misafir tamam sensin.Git başka yere bulaş.Senin yerin burası değil.Bende başta acaba kötü birşey mi yazdım dedim.Sonra senden başka yorumları okuyunca iyiki de yazmışım diyorum.ki doktorum erkek soramıyorum utanıyorum.İnt de de aradığımı bulamadım.Tecrübeli olanlar vardir diye buraya yazdım.Şimdi git layığını bul.
0 oy

Yok canım bende olmuyor fakat yoruluyor insan yoruluncada bebek belki aşağıya iniyordur 

0 oy
(1,610 puan)

Hamileliğin son 4 haftasında, spermin içerisinde mevcut olan prostaglandin hormonunun, rahim ağzında açılmaya ve meme başı tahriği, aynı zamanda orgazmın sebep olduğu oksitosin salınımının da, aynı şekilde rahimde kasılmalara sebep olacağını öngörerek, cinsel ilişkide bulunulmaması teorik olarak önerilmektedir. 

Gecen okumustm bu yaziyi sorunun cevabi olabilir belki biraz daha var senin ama her vucut ayni olmayablir

Topluma uymak zorunda değilim toplum bana uysun misali olmuş bazilarin ki:) olsun birşey olmaz bu da geçer :)
(126 puan)
Bisi dicem de siz böyle tartışıp  yorum yapmissinizda soruyu soran hiç yazmamış nedense :))))
(1,610 puan)
:D :D bende ole dusundum :D
Olabiliyor böyle bazen arada kalacağını düşünmüş gidişat tehlikeli görununce:)
(126 puan)
Ama soru soran o :)) sorup kaçıyor

İlgili bir soru bulunamadı

650,761 soru

3,426,310 cevap

4,258,679 yorum

183,912 üye

...