0 oy
324 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (73 puan)
Anneler birşey sormak istiyorum benim için önemli ilk doğumum sezeryan oldu normal yapmak için çok uğraştım ama açılmam olmadı yada bilmiyorum biraz daha dayanabilseydim belkide olurdu şimdi 2.ye hamileyim eşimde bende sezeryan olmaktansa suda doğum istiyoruz ve burda bunu yaptıran tek bir doktor var kendisi bunu yaptırıyo onada gideceğim fakat aranızda yaptıran varmı neler soylebilirsiniz bana bununla alakalı  yardımcı olun lütfen ( işin maddi boyutu önemli değil kesin yaptırabilecek dediginiz farklı yerde doktor varsa onada gidebilirim) ? 
Gebelik haftası 6+3

3 Cevap

0 oy
(67 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Facebook ta Ssvd diye bi sayfa  var oraya  danışabilırsiniz orda sezaryen sonrası  normal doğum  yapan bayanlar var. 
(73 puan)
Çok teşekkürler canım:) Bakıcam
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan)
Ben suda dogum haberlere konu olduğu zamanlar bakmıştım yıllar önce  bunun için genelde 2. Bebekte suda dogumtercih ediliyor ancak birinci doğumunda normal olması şartıyla. Siz birincide sezeryannyaptiysaniz aradan kaç yıl geçti bilmiyorum fakat 2.de sezeryan olma ihtimaliniz cok daha yüksek. Suda dogum mda vajinal dogum demek. Tabi o günden bugüne değişiklik olmuş olabilir bir görüşün doktorla.
(73 puan)
Oğlum 2 buçuk yaşımsa 2 senden fazla geçti ben sezeryandan sonra burda yaptıran duydum siz ilk doğum normal olursa mi 2. Suda kolay oluyo diyorsunuz yani ? Sezeryandan sonra olmazmi
(2,074 puan)
O zamanlar okuduğumda bu uygulama 1. Gebelik doğumunda  degil 2. Gebelik dogumunda yapiliyordu. Ve 1. Doğumunda vajinal dogum olmuş olma şartı vardı.bunun dışında  Sezeryanda sonra hamilelik için aradan 2 yıl geçmesi tavsiye ediliyor. sezeryanda sonra vajinal dogum içinse 2den daha uzun süre geçmesi gerekiyor doktorun vajinal dogum yaptirtabilmesi için. Benim bilgime gore sizin sezeryandannsonra sezeryan yapılır. Ancak bennuzman değilim doktorunuz daha farkli değerlendirebilir tıpta uygulamalarda sürekli bir yenilik gelişme oluyor.
(73 puan)
Anladım canım teşekkür ederim sağol:)
0 oy
(45 puan)
Ilki sezaryan oldu diye ikincide olacak diye bi kayide yok tatlım.. benim yengem sezaryan oldu  6 aylıkken bebeği ikinciye hamile kaldı ve ikincisi normal dogum oldu..sadece sen iyi bi doktor işinin ehli birini bulman lazım...
(73 puan)
Anladım çok teşekkür ederim canım sağol.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 556 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
0 cevap 50 göst.
27 Mart Doğum kategorisinde Esradmrr (33 puan) sordu

654,728 soru

3,441,729 cevap

4,275,728 yorum

184,978 üye

...