0 oy
750 göst.
Doğum kategorisinde (806 puan)
Merhaba kizlar. Bebegim 10 günlük.  2 martta gobek bagi düştü 3 gün oluyor duseli. Iki gundur gobek deliginde kan goruyorum az az. Normal mi bilgisi olan var mi ?
Gebelik haftası Dogdu

4 Cevap

0 oy
Ben oğlumdaykende olmuştu kan degilde kahverengi su gibi kapanmamıştı doktora götürdüm kurşun sürdü geçti
(806 puan)
olmadi gideriz bi doktora insan korkuyo bilmeyince
-Reklam-
0 oy
(273 puan)
biz de 11 günlüğüz neredeyse aynı tarihte düşmüş göbekleri. kayınvalidemin içi rahat etmedi netten bakalım dedi neden kan geliyor diye. baktık normalmiş. henüz kan pıhtılaşmamış. temiz tutmak lazım sadece. 
(806 puan)
Hastanede bisey surmeyin dediler gobegine banyodan sonra guzelce kuruluyoruz sadece temiz tutmak adina yeterli gelir insallah
(273 puan)
aynen biz de bişey sürmedik şimdilik sorun yok gibi
(806 puan)
Insallah bizdede sorun cikmaz.
0 oy
(170 puan)

Normal canım benim oğlumda 1 haftalıkken düşürdü kanamaya devam etti şuan 2 haftalık kesildi kanama kapandı göbeği, dokunma fazla ılık suyla çok az temizle öyle kalsın 

(806 puan)
Tamam canim insallah gecer olmadi bi dr a gideriz
0 oy
(794 puan)
Ağız mendilleri oluyor ya onları yıkayıp utule göbek deliğinin üzerine koy her altini degistirdiginde o bezleride degistir hemen iyilesir insaallah benimki öyle gecti sürekli akiyodu
(806 puan)
Gaz olayi bizde de yeni yeni basliyo sanirimm buyuk tuvaletini yaparken baya caba sarf ediyo benimki. Gaza rezene cayinin iyi geldiğini  duymustum ondan ic istersen. Bide gaz damlasi verdiler bugun  kullandim onu da büyük  tuvaleti icin fazla zorlayinca.
(794 puan)
Zeytinyağı veriyorum cok nadir bi cay kaşığı doldurmayacak şekilde ebe soylemisti rezene de cok iyi geliyor dedigin gibi Rabbim kolaylikla buyutmeyi nasip etsin bizlere :)
(806 puan)
Zeytin yagini aktardan mi aldin canim. Bende veririm bazen kakasini zorr yapiyo geceden tee ertesi gun aksama kadar ikiniyo bazen. Bu arada gobegindeki akinti dun aksamdan beri gelmiyo masallah cok sukur kesildi sanirim kurudu sonunda insallah :))
(794 puan)
Hadi gözün aydın akinti gelmese bile bez koymaya bi kac gun daha devam et iyice kurusun mikrop kalmasn:)
(806 puan)
Sagol canim bugunde bisey gelmedi cok sukur kurudu sanirim insallah :)

650,022 soru

3,423,477 cevap

4,255,375 yorum

183,716 üye

...