0 oy
340 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (283 puan)
21 haftaligim ve mide bulantilarim bir tarafa agzimda aşırı derecede tükürük oluyor nasıl başedicem bilmiyorum. Elimde mendille geziyorum ama nafile. Sizde oldumu nasıl bir çözüm buldunuz
Gebelik haftası 21+4

4 Cevap

0 oy
(2,070 puan)
33.haftalarimda oldu benimde. Sanırım midemdeki asit ağzıma tükürük olarak geldi. Bu defada mide bulantısı yaptı. Çok çektim o haftalarda. Şimdi 35.haftadayım bir kac gündür daha rahatım. Gavisconla geziyorum. 
(283 puan)
Mide bulantim 6. Haftadan beri aralıksız gece gündüz devam ediyor. Kan kusuyorum artık. Bu 2. Gebeligim ikiside birbirinden beter.
-Reklam-
0 oy
(1,742 puan)
Bende olmadi ama bir arkadaşımda görmüştüm. Hatta çok garibime gitmişti. Elinde poşetle geziyordu ve dakikada bir mutlaka tükürüyordu. Sordun mu canım doktoruna, ne sebep oluyormuş??
(283 puan)
2 ayrı dr gidiyorum ikiside yapacak birşey yok diyor ama ben artık yıldım yani olmuyor böyle yarın ayrıntılı usg var ve doktoruma ısrarla varsa tedavisi versin.  Hepsi üst üste gelince psikolojim bozuldu.
(1,742 puan)
Anladım canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah geçici bir durumdur da seni daha fazla zorlamaz ♡
0 oy
(155 puan)
Benim iki gebeligimde de bulantilarim boyunca oldu. Ozellikle biriyle konusurken cok igrenc bir durumdu. Sonra bulantilarla beraber azalip bitiyor. Cok namaz bozdurmustur bana :( agzim kipirdadikca biriken tukurugu atamadigim icin midemin bulanip kustugum namazda. Benim cevremde bulantisi olan cok ama benim gibi asiri tukuruk salgilayan yoktu lama gibi geziyorsun bir süre yapacak bisey yok.
(283 puan)
Mide bulantim kusmam malesef doguma kadar devam ediyor. 6 haftadan beri hiç bitmesini gece 4 de bile banyoda kusuyorum. Birde kan sulandirici kullandığım için (iğne yapiyorum 9 ay) kılcal damarlar çatlıyor ve kan kusuyorum.  2. Gebeligim ama ilkinde tükürük yoktu ya :(
(155 puan)
Offff doguma kadar mide bulantisi gercekten cok zor. Allah kolaylik versin. Benim 10 -12 hafta sürüyor bulantilarim onda bile artik saat sayiyorum. Sayili zaman bir sekilde gecer sabretmekten baska yapacak bisey yok malesef. Sizde de ise yarar mi bilmem ama disardayken tukurup durmamak icin naneli seker alirdim agzima en azindan disarda tukurme ihtiyaci duymazdim. Kisa sureli bir cozum tabi birden fazla alinca o da midemi bulandirirdi ama.
0 oy
(1,860 puan)
kiz teyzem oyleydi heryere tukuruyordu ymnle yanina oturamiyorduk 
(1,860 puan)
teyzem oyleydicnm  cok zor ciddenn alah yardimcin olsun gastirik olabilir
(68 puan)
bende 19 haftaligim bendede ayni 3 cu gebeligim 3 de ayni benim doguma kadar suruyo evin icinde pet bardak kulan canim icine pamuk koy.havluyla surekli yaparsan dudaklarin tahris olur sana tavsiyem.
(68 puan)
hicbir tedavisi yok bu arada canim bizim yapicagimiz seyler artik kolay yollarini bulmak.mesela cok ac kalma ac oldugunda daha cok sulaniyo.nisasta iceren seyleri fazla tuketme.lomin asitli seyler tuketme onlar azdiriyo
(283 puan)
Leyla123 sagol canım denerim söylediklerini :( bugün detaylı usg vardi doktorumda yapacak birşey yok dedi. :( allah yardimicuz olsun.
(68 puan)
sen hangi sehirde ikamet ediyon canim kac haftaliktin.allahin izniyle bu gunlerde gecicek.bebisimizi kucagimiza aldigimizda hepsini unutucaz

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 487 göst.
–1 oy
3 cevap 199 göst.
24 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gggm (88 puan) sordu
0 oy
0 cevap 35 göst.
9 Şubat Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Gamzegrgn (8 puan) sordu

650,697 soru

3,426,024 cevap

4,258,400 yorum

183,887 üye

...