0 oy
453 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (17 puan)
yeniden gösterildi
Kizlar dün ayrintiliya qirdim 21+4 olmam qerekirken bi hafta qeriden qeliyo qelisimi dedi takip edilmesi qerekiyomuş kendi doktrm da qerilik var ama önemli değil dedi sizce nedir kafam karıstı simdiden teskkr edrm

8 Cevap

+1 oy
(3,712 puan)
Benim bebeğimde 1 hafta geriden geliyordu hep bu son haftalarda yakaladı gününü hem 1 haftdan bir şey olmuyor önemli bi durum deil geç dölenme falan olmuştur
(17 puan)
Akraba evliliği bizim ayrca düsük ve kurtajm var oyüzden korktm biraz ackcası
-Reklam-
+1 oy
(1,313 puan)
Zaman zaman önden ya da geriden gidebilir canım endişe etmene gerek yok. Doktorun zaten takip ediyordur. En başından beri 1 hafta geriden geliyorsa geç döllenme vardır. 

Bir de bu ultrason cihazının çıkardığı hafta hesabı doktorların ölçümüne göre sonuç veriyor zaten. Mm hesaplar bunlar. 1 hafta endişe edilecek bir durum değil. Kafa gövde bacak haftası uyumluysa sorun etme.

Beslenmene dikkat et. Günlük yoğurt süt tüketimini ihmal etme. Yiyebiliyorsan her gün 1 muz 

1 avuç fındık, 1 avuç ceviz yemeye çalış. Bebeği besleyen gıdalar bunlar.
(17 puan)
En başta gec dollenme demislerdi ama dha snra doktorum one gectigini soylemisti simdi nasl boyle oldu anlamadm yediklerime dikkat edersem fayda edermi acaba doktor onlarla alakasi yok dedi dun sordugumda ama sizce
(1,313 puan)
En başta geç döllenme dediyse öyledir canım hiç sıkma canını. Arada öne geçer geri kalır okadar sıkıntı değil.
Bence yediklerinin faydası var den dikkat et bi süre dediğim şeyleri düzenli tüketmeye çalış.
Benim bi ark.ımın eşi taşınma esnasında beslenmesine dikkat edememişti çocuğun kilosu geriş kalmıştı. Sonra süt ceviz fındık tüketiminş arttırdı biraz abartarak sonuç kız kendinden kilo verdi çocuk extra kilo aldı. 4 kilo doğdu.
+1 oy
(1,262 puan)
Benim de ayrintilida bi hafta geriden geliyordu birsey demedi doktor ben ultrason kagidini takip etmistim ama bu sonda 24 haftalikken gittigimdw tam gunu ile uyumluydu kafana takma ona bence bi hafta cok onemli degil
(17 puan)
inşallah kapatiriz arayi saop canim tesekkr ederm
(1,262 puan)
Bikac haftayi cok onemsememek lazim tabi kontrol altinda olcaksin ama sonradan arayi kappatiyo canim merak etme;)
0 oy
(3,692 puan)
Canım bir hafta önemli değil.Takip edilip daha fazla olacak mı gelişim geriliği var mı ona bakılacak.Senin ki geç döllenme olabilir, minyon bir bebek olabilir üzme kendini boşuna.
(17 puan)
Ayrintilidaki doktor cok korkuttu kendi doktorumda hic onemsemedi 2 farkli doktor nasl bu kadar farkli yorumlayabiliyo cok sasrdm
(3,692 puan)
Baştan beri seni takip eden doktorun daha iyi biliyor bebeğini o yüzden önemsememiştir.Diğer doktor öncesini bilmediğinden bebeğin gelişimin gerileme ihtimalini drğerlendirmiştir.Sağlıkla büyüsün kuzucuk.
0 oy
(1,528 puan)
Canim 1 hafta cok degil bence olabilecek bi durum
0 oy

Benimde tam normelde 23 haftalıkken gittim detaylıya girdim doktor bana hiç bir şey demedi. Ama bu rapor kagidi verdiler onda 22 haftalık yaziyoe doktoruma souledigimde önemli değil o dedi banada detayinj bende sormadim ama sorucam bu kez. Sadece şunu biliyorum duydum bir hafta doktoralar fazladan koyuyolarmis ne olur ne olmaz diye hani geç doğum okur ne bilim onun için herhalde öyle:angel:

0 oy
2 hafta önde yada 2 hftah geride olmasi normal der doktorlar.. yinede beslenmene dikkat ederek farkı kapatabilirsin daha çok vakti var toparlar :)
0 oy
(2,428 puan)
Canim bendede 5gun onden gidiyor ilk kizimda bunu yasamadim ikinci gebeligim mesela . 11+1cocuk suanda 12haftalik gorunuyor 5gun onden gidiyorr . 11+0 ken 50 mm di dusun . Milletin ki 11.12 hqftalarda ole olurken bizlerde bi terslik var ama doktorlar bi haftaya cok takilmiyoruz sonradan duzeliyor endise etme dedi . Sende etm snradan duzeliyomis bende doktorin ve baskalarinin soylemesi uzerine rahatladim . 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
0 oy
27 cevap 1,228 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
8 cevap 641 göst.

651,279 soru

3,428,396 cevap

4,260,897 yorum

184,089 üye

...