0 oy
222 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (20 puan)
Kızlar Normal doğumdan korkup Sezeryan dogum tercih edip doguran varmi dogumuma 2 3 hafta kaldi sezeryandan memnun kalan varmı?Sezeryan sonrasi ne yapmam gerekli yardimci olurmusunuz?
Gebelik haftası 34

3 Cevap

0 oy
(64 puan)
Bence en iyisi sağlıklısi normal dogum  
-Reklam-
0 oy
(1,660 puan)
Canım korkma bence normal yapabilirsen normal yap. Onda bi anlik aci cekeceksin ama sezeryanda daha uzun bi sure. Ben zorunlu sezeryan oldum şükür hic bi sıkıntı yasamadim ama sonuçta bicak altina yatıyosun daha dikkatli olman lazim. Bebegnle ilgilenirken zorlanabilirsin.  Ha yine karar senin tabi beni yanlis anlama. Sezeryan olursaan da onemli olan anestezi etkisi geçince yürü diyorlar bol bol yuru hem gazin hemen çıkar hemde daha cabuk toparlanirsin. Yani sezaryen in ilaci yurumek. Zaten bir hafta 10 gun zorlanirsin sonra yavas yavaş normal yasantina donersin. 
0 oy
(19 puan)
Oncelikle merhaba ben bunu her gördüğüm gebeye söylüyorum eğer bir sağlık sıkıntısi yoksa lütfen normal doğurun sezaryen rahat oluyor şöyle böyle diye kendinizi kestirmeyin ben çok pişmanım çokta yaşıyorum pişmanlığını suan 36 haftalık ikinci bebegime hamileyim ve bunun endişe sini yaşıyorum normal doğum bebek içinde anne içinde en sagliklisi hem hastane ortamında hem daha sonrasında 

İlgili bir soru bulunamadı

651,700 soru

3,430,023 cevap

4,262,651 yorum

184,200 üye

...