0 oy
260 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
kapalı
Merhaba hanımlar.Sürekli takip ediyorum ve yanlış gördüğüm bir nokta üzerine yazmak istedim.Hemen hemen hergün denk geldiğim bazı yorumlar var sorulan sorulara ya da bir öneri beklendiğinde bilinçsizce yorum yapanlar var.Ben şunu yaptırmadım sende yaptırma, şu test zararlıymış sakın yaptırmayın, benim hamileliğimde durum böyleydi sende de böyledir gibi yorumlardan bence kaçınmalıyız çünkü her bünye farklıdır dolayısıyla her hamilelikte farklı olacaktır.Size iyi gelen bir şey karşı tarafa iyi gelmeyebilir.Allah korusun yanlış yönlendirme sonucunda olumsuz durumlarla da karşılaşabiliriz bu sebepten lütfen yorum yaparken bilinçli bir şekilde yapalım böylece birbirimize yardımlarımız daha faydalı olacaktır.Sevgiler..
Gebelik haftası 11+0
Kapatılma nedeni: Tartışma konusu

2 Cevap

+2 oy
(36 puan)
Haklısınız ama bir şey daha var doktoru bir ilaç veriyor bunu kullan diyor ama kişi buraya soruyor doktorum bu ilacı verdi kullanayım  mı diye... bence bu da yanlış... doktoruna guvenmiyorsan değiştirirsin... sonuçta burda ki insanlar alanında uzmanlığı olan kişiden daha bilgili olacak değil...
Evet ben elimden geldikçe doktora danışın doktorun verdiği bilgilere ve ilaçlara güvenin demeye çalışıyorum
-Reklam-
0 oy
(863 puan)

Aynen her kes burda doktor olmuw..her kesn farkli arganizmasi bir bunyesi var bende olan illaki sende de olacak diye bir wey yokk:angry:

Kesinlikle katılıyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
6 Ekim 2023 Doğum kategorisinde Hayat_1 (8 puan) sordu
0 oy
1 cevap 189 göst.
0 oy
0 cevap 79 göst.
7 Eylül 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Esla.brc (32 puan) sordu

647,881 soru

3,415,469 cevap

4,245,968 yorum

183,125 üye

...