0 oy
231 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (260 puan)
yeniden gösterildi
Kızlar bugün şeker yüklemesi yapılacak öğleden sonra. Genede bı araştırayım dedim baktım buradan yorumları falan okudum. Birisi demiş bebeğim şeker yüklemesinden sonra öldü yaptırmayın diye. Korktum bende napsam bilemedim. Sizce napmaliyim.

6 Cevap

+1 oy
Bebeğin şeker yüklemesi ardından öldüğü kanıtlanmış mı lütfen böyle şeyleri ihmal etmeyin bunu yaptırmaz ve gebelik şekeriniz oluştuysa bu durum daha kötü size ve bebeğe zarar verebilir.Tıpta yapılması gerekli olan testlere ben güveniyorum ve yaptıracağım inşallah 
(260 puan)
Bende düşünüyorum zaten canım da öyle okuyunca telaş yaptım birden.
Bilmiyorum ki öyle yazmış anlamadım hiç duymamistim o derece bişey olduğunu
Bende ilk defa duydum ama hayırlısı ile bişey olmaz içinizi ferah tutun
(2,282 puan)
Canım bende cumartesi günü yaptırdım şeker yüklenmesini böyle şeylere kulak asmayın lütfen bi tabak baklavayla aynı değerde içtiğin glikoz. Tehlikeli olsa doktorlar yaptırmaz zaten.
-Reklam-
0 oy
(524 puan)
Günlük o kadar şekerli şey tükettiğimiz halde koladır işte tatlıdır yediğimiz halde olmayan şey şeker yüklemesi ile olmaz canım bence ki bu şeker yüklemesi 3 saat sürer yükselsede sonrada düşer eski haline.bebege bi zararı olmaz ha normalde şekerli şeyler yemiyorsan yüklemeyle bebeşin biraz hareketlenir sadece  korkma sen Allahın izniyle bisey olmaz ben ilk ay yaptirdim ki ilk ay seker yüksekligi kalp durmasina neden olabilir cok sukur bna bisey olmadiysa sekerim oldugu halde sana hic bisey olmaz insaallah.
(260 puan)
Sağol canım benim inşallah
0 oy
(873 puan)
Canim sekerden oldugunu sanmiyorum hic duymadim ve butun doktorlar yaptirilmasi gerektigini soyluyorlar bende yaptirdim allaha sukur hic bisey olmadi ve gun icindede zaten birsuru tatli yiyoruz bisey olmaz icini ferah tut
(260 puan)
Sağol kuzummm :)
0 oy
(688 puan)
Seker yuklemesine ac gidilmesi gerektigi icin sabah en erken saatte gidilmelidir ogleden sonraya kadar ac kalmaniz hem test açısından hem de hamile oldugunuz icin bebek acisindan dogru degil. Bu test sabah ve 8-10 saatlik aclikla yapilan bir testtir. Geceden sabaha ac kalip gitmelisiniz. sizi zaten bastan yanlis yonlendirmisler. Kulaktan dolma seylere prim vereceginize testin tibbi ve bilimsel prosedurunu arastirin once.
(260 puan)
Kulaktan dolma şeylere prim veren yok sen o yönden rahat ol. Her anne bebeğini düşünür ve bende bebeğimi düşünüyorum ilk bebeğim ve soruyorum. Ebe şimdi özür dileyip gönderdi sana saat bildirmedim diye. Benim hatam sabah olduğunu mesaj attığınızda söylemem gerekiyordu dedi. Kızlara sordum rahatlamak için saygısızlasmaniza gerek yok !
0 oy
(504 puan)
Tika kulağını canim. Allah korusun dogumda komaya girdin ya bebek ya sen Allah korusun ( şekerle ilgili bir sikinti cikti o zaman bunun vebalini kim verecek. Bende çok çekimser kaldım seker yüklemesin de bir hemşire olarak hala kafamda bu kadar soru varken bebegim için yaptiricam korkma canim
(260 puan)
Sağol kuzum bende yaptircam ama işte öyle okuyunca :)
0 oy
(1,000 puan)
Benim doktorum yükleme yapmadı cnm direk aç karnima gittim kan alındı açlık tokluk sekerime baktı herseym normal ckti çok şükür özele gidiyorum bu arada bsey icmedim yani.
(260 puan)
Bende söyledim doktoruma ama yaptirman en iyisi dedi bakalım artık :)

İlgili bir soru bulunamadı

650,014 soru

3,423,411 cevap

4,255,316 yorum

183,710 üye

...