0 oy
653 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (147 puan)

Kızlar ben 16+3 günlük hamileyim ama hiçbirşey hissetmiyorum acaba ne zaman hissetmeye başlarım hergün hissetme heyecanıyla uyanıyorum ama yok :angel:

2 Cevap

0 oy
(117 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben 18 haftalıkken hissetmiştim :)
(117 puan)
Aynen çok güzel bişey ya :)
(147 puan)
Ya tabiki öyle heyecanla bekliyorum :))
(117 puan)
En yakın zamanda hissedersin inşallah :)
(147 puan)
İnşallah :) Teşekkürler
(117 puan)
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(756 puan)

19 Haftaliktan sonra canim :)

(147 puan)
Ya zaman hiç geçmiyor ama :))
Çok az zamanin kalmış azıcık daha sabret ;) benimki şimdi durmuyor hareketten çok güzel bir duygu ama.
Ya kurban olurum ben onlara Allahım banada nasip etsin biran önce inşallah hissetmeyi :)
Az daha dayan cici anne elbet hissedeceksin :) hele hickirdiginda daha ne olduğunu anlamadigin zamanlar olcak :)
(147 puan)
Ay şimdiden heyecanlandım :) keşke hemen doğsa :D
Deme kız öyle :)) Dilek zamanın açık olur birden Allahın dediği olur valla :) zamanı gelince gelsin :) bende çok istiyorum ve tipini kokusunu herseyini merak ediyorum ama zamanında sağlıklı gelsin :) benim oğlan sabah sanki beni sıktı sanki içimden biri ısırdı karnimi :)))ahh diyince esim elini karnima koydu hemen sakinlesti bebegim :)
(147 puan)
Ay Allahım göstermesin yani zamanında gelsin hayırla sağlıkla inşallah :) ya ne güzel benim eşimde sürekli soruyor sen bişey hissetmiyormusun diye filan. Sizin ne kadarlık bebeğiniz :)
Ben 12 haftalikta ta seyrilmesine kadar hissediyordum ve doktorum his kuvvetin açık hemen hissetmeye baslamissin demisti :)) suan 24+1 gunluguz canim :) benim esim bile nadir hissediyor ama anne daha çok hissedior
(147 puan)
Maşallah ne güzel duygular bunlar :) yoksa bebişiniz erkekmi kendini erken belli etti :)
Evet canim erkek :) ben daha hamile kalmadan esim bana hamile kaldigimi ve cinsiyetine kadar söylemişti ;)
(147 puan)
Yaa hisleri kuvvetliymiş demekki :)) benimde eşim hissetmişti sen kesin hamilesin diyordu ve nişanlılığımızda bi kız patiği vermişti bana şimdi diyorumki bak o zamandan hissetmişsin kız olacağınıda :D
Evet babalar hissediyor ya :)) bizim ilk bebegimiz bu. 1 bucuk senelik evliyiz 9uncu ayimiza kadar korunduk sonra bebek konusu açıldı ve ikinci denememizde gecikmistim esim oğlan çocuğu gördüm yatağa koyuyorduk sen hamilesin kesin dedi ve her defasnda bebegimiz erkek diodu sonra aileden herkes dedi ben kız.istiodum  Allahim erkek evlat nasip etti yinede sukurler olsun :) Olmayanlarada bu tadi Tattirsin :))
(147 puan)
Bende 1 yıllık evliyim 8.ayımıza kadar denedik olmadı Allahım 8 aydan sonra nasip etti ama o 8 ay çok bi zamandı benim için Allahım olmayanlara nasip etsin sabır versin inşallah her ay umutla beklemek çok zor gerçekten. Ve hiç beklemediğim bir anda öğrendim hatta inanamadım 3. 4 defa farklı farklı doktora gittim :D
:)) Oyy Rabbim saglikli kucagimiza almayı nasip etsin insAllah. Güzel anne ben yatıyorum artık bebiste sakin yatiyrken bende uyuyum artık iyi geceler  :)
(147 puan)
Aminn inşallah cümlemize :) iyi geceler Allaha emanet :)

652,841 soru

3,434,574 cevap

4,267,850 yorum

184,502 üye

...