0 oy
911 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (686 puan)
Bugün muayene oldum, bacak aramdaki kemiklerim bu hafta çok ciddi anlamda acıdığını hissediyordum ve kalçamda takılma kasılma hissinden bacağımı kıpırdatamıyorum, doktoruma sordum, ultrasonda bakınca bebeğin kanala girmiş,  suyun, sancın vs. olursa hemen gel dedi. Bebek doğum kanalına girdikten ne kadar sonra doğum gerçekleşir.
Gebelik haftası 35+2

11 Cevap

+3 oy
(225 puan)
Valla biraz erken davranmis bebisin :)) kanala girdiyse bebeyinin keyfine bakar her an gelebilir ne zaman isterse ister 1 saat sonra ister 1 hafta sonra hakkinda hayirlisi cnm 
(686 puan)
Ağzın bal yesin canım :) + oya basabildiğim kadar bastım ama tek oy verdi :) inşallah daha uzun sürmez, gebelik şekeri beni de çocuğu da etkiledi, git gide irileşiyor, inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
(225 puan)
Insallah cnm valla bende 40+1 haftaligim oglum gelmek bilmiyor ustelik kilosuda 4 kiloya yakin bendede seker falanda yok normal dogum olcak insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun sicak suya otur açilman olcaktir bende basladim sancilarim ara sira olmaya basladi insallah sag salim aliriz kucagimiza :))
(686 puan)
Allah'ın izniyle çok az kalmış sizin, artık bu haftadan sonra tüm taktikleri denicem, hayırlısı olsun hakkımızda :)
-Reklam-
+2 oy
(662 puan)

35 den sonra benimde kanala girmişti. Nst de sancım yoktu.

37 haftalık kendi kontrolünde sancıları da başlamış

37+6 olduk bugün ufak ufak sancılarını hissetmeye ve nefes darlığı yaşamaya başladım. Ama hala doğum için belirti su gelmesi çokk ve sık sancı falan yok haftasını tamamlar diye düşünüyorum:)

(93 puan)
Ben de 36 haftalık hamileyim bugün karnım cok asagıda sancımda var daha önce iki dogum yaptım ikisindede suyum gelmedi hiç
(662 puan)
Benimde bugün işte ufak ufak vuruyor ve çatı ağrım var daha önce hiç doğum yapmadığımdan bilmiyorum ama en çokta nefes sorunu geceden beri yaşıyorum
(686 puan)
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerimize, heyecanlı bir bekleyiş içindeyim ben de.
+2 oy
(95 puan)
Kizimda 35 de kanala girmsti hatta 2 cm aclmam bile vardi 37+2 de dogdu bukez oglusumu bekliyorum 34 haftaligiz bakalim.haftaya gitcez doktora ne zmn gelir bilemiyom 
(686 puan)
Nst de birazcık sancı da çıktı, hazırlıklı ol çantanı filan dedi, panikliyor insan, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi.
+1 oy
(1,697 puan)
Valla 10 gun oldu dogum kanaldinda bizim kizda tik yok :D pazartesi gelmezse suni sanci ile dogumum olucak
(686 puan)
Yerini sevdiyse demek ki :) doktor da bana 10 -15 gibi tahminde bulundu ama her hafta aynı şeyi diyor kafam çok karıştı, ama bu hafta kanala girdiğini söyleyince, bir de bendeki belirtilerle karşılaştırınca bu defa daha heyecanlandım. Suni sancıya da razıyım yeterki daha fazla irileşmeden normal doğum ile doğsun, gebelik şekerim çıktı ondan etkilenmiş bebek. Allah sağlıkla kavuştursun prensesinize.
(1,697 puan)
Amin canim benimde buyuk ihtimal pazartesi suni sanci ile dogumum olucak
+1 oy
(1,160 puan)
37 de doğum kanalına girmişti oğlum tam 40 ta doğum yaptım belli olmuyor yani bebişin keyfi ne zaman isterse o zaman gelir
(686 puan)
Keyfine diyecek yok doğrusu :) çok aşırı hareketli, doktor net konusmayınca insan da ikilemde kalıyor, gerçi net konuşabileceği bir durumda değil, ama erkek bebekler genelde 40 ı bekliyor sanki.
+1 oy
(170 puan)
Benim bebek 4 hafta kanalda bekledi ve doğmadı. 40 Haftası dolunca mecburen aldılar :) 
(686 puan)
Ay kıyamam :) sizin bebek sabırlıymış epey, inşallah bu o kadar beklemez, şekerden dolayı epey irileşmiş, 38. haftaya kadar 4 ü bulur büyük ihtimalle geçebilirde, o yüzden normal olmazsa sezaryenle diyor doktor. Ama bu gidişimde umutlandırdı gezin filan dedi, hayırlısı inşallah, rabbim sağlık versin bebişlere.
(170 puan)
Insallah sizin bebek bu kadar gecikmez çünkü anne olarak biz son haftalarda cok sabırlı olmuyoruz. Merdiven inin çıkın hurma yeyin yürüyüş yapin squat yapın sicak dus alın.  Umarım bunlar sizde ise yarar :)
(686 puan)
Sahiden insanın sabrı kalmıyoe tükenmiş hissediyor kendini, Allah razı olsun denicem bunları :) inşallah daha fazla bekletmez.
+1 oy
(177 puan)
Ya benim de bacak aramdaki Kemiklerim ağırıyo geceleri donmekte zorlanıyorum hareket edemiyorum acaba benimki de doğum kanalina girdigi için mi böyle oluyor daha kontrolüme 10 gün var en son 31 haftalıkken gittim daha girmemişti kanala 
(686 puan)
Benim geçen hafta hiç böyle birşeyim yoktu, bu hafta bacaklarımı kapatamıyorum, dediğin gibi yatakta dönmek kabus oldu, sanki çatırdıyor kemiklerim, zaten anlıyor insan aradaki farkı.
+1 oy
(1,019 puan)
Benimde 34den beri doğum kanalinda 38 olmak uzereyim doğum belirtim daha yok vakti zamanında gelir inşallah hayırlısı olsun inşallah 
(686 puan)
Doktor 38 i görmezsin diyince biraz panikledim doğrusu, Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.
(1,019 puan)
Banada geçen doktor  suyun az dedi sonra yarim saat sonra gene gittim  suyun iyi dedi yatış yapcam falan dedi korkuttu beni doktorlara pek inanma canım allahtan baskasi bilemiyor zaten 37yi bulda sen erken doguma girmiyor dogmasi hayirlisiysa dogsunlar inşallah
(686 puan)
Evet ölçümler çok yanıltıcı olabiliyor bazen, dediğin gibi bu tahminde bulunabilinecek birşey değil, inşallah hayırlısı olsun hakkımızda.
+1 oy
(915 puan)
İlk doğumda 4 hafta önceden girer kanala, kaslari alistirmak için. İkincide ise girdiği gibi doğum olabilir. Zira kaslar antremanlidir artik.
(686 puan)
2. doğumum olacak, biraz da iri bir bebek şekerden dolayı, hayırlısıyla inşallah.
+1 oy
(354 puan)
benim 28. haftadan beri altta suan 32. haftadayim hala dogum kanalinda. progestan ve ciger gelistirici igne verdi doktor. en azindan 2 3 hafta daha beklemesi icin dua ediyorum. 
(686 puan)
Allah zamanında, sağlıkla kavuştursun canım.
0 oy
(530 puan)
Bebenin keyfine bağlı valla artik  minikler ama daha karnimizdayken oynatiyorlar 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 217 göst.
5 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Bahar elfida (53 puan) sordu
0 oy
1 cevap 165 göst.
0 oy
5 cevap 284 göst.

650,488 soru

3,425,225 cevap

4,257,499 yorum

183,823 üye

...