0 oy
160 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (14 puan)

Selamlar kızlarım. PCOs var yok diye sürekli arada kalan zibil­yon doktor sonrası olmadığına kanaat getirildi. Eşimde de bende de problem yok. Sebepsiz infertilite ile 2 sene deneme sonucu doğal yollarla hamile kaldım ve mayıs ayında 6 haftalıkken düşük yaptım. Doğal düşük yaptım, 3 hafta kanamayla vücudum kendi kendine attı ve sonlandı gebeliğim. Bu süreç bittiğinden beri 4 aydır deniyoruz ama her ay negatif görmek beni psikolojik olarak çok yıprattı artık. Düşükten sonra çoğu kişiye göre maşallah­lık bir şekilde toparlandım ama gerisi gelmeyecek diye korkuyorum. Tüp bebek düşünüyoruz bundan sonrası için. İstanbul’da en iyi tüp bebek merkezi ya da doktoru öneriniz varsa diye post açmak istedim. Ücretinin bir önemi yok, en iyilerle çalışmak istiyorum.


4 Cevap

0 oy
(342 puan)

Öncelikle geçmiş olsun. Doğal yolla gebe kalabiliyormuşsunuz ne güzel. Tüp bebek süreci çok zorlu bir süreç. Fikrimce doğal yolla gebe kalabiliyorsanız gerçekten ilgili düzgün bir doktorla yumurta takibi yapılarak yeniden gebe kalabilirsiniz. İnanın bana böyle bir şansınız varsa tüp bebeğe hiç girmeyin derim. Maddi tarafı ayrı yıpratıcı tabii ama psikolojik ve fiziksel yorgunluk boyutu mahvediyor insanı. Vücudunuzu tanıyamıyorsunuz, hormon ilaçları çok yoruyor. Yaşam biçminiz tamamen değişiyor. 


İstanbul'da işinin ehli uzman derseniz Aret Kamar var. İstanbul Tüp Bebek Merkezi. İşlerini iyi yapıyorlar. İlgililer. Ama yoğunlar. Kişiye özel tedavi uygulanmıyor. Standart reçeteler ve tedavileri var. Acil durumda bir yataklı servisleri vs yok, başka hastanelerden destek almanız için yönlendirme yapıyorlar. Onun dışında Bahçeci yi deneyebilirsiniz. 


Ama dediğim gibi kendi kendinize denemek yerine yumurta takibi ile yeniden doğal yolla gebe kalabilirsiniz. Rabbim gönlünüze göre kolaylıkla versin. 

(342 puan)
4 sene saçma sapan tedaviler denedik. İki tane başarısız transferimiz var. Sizin gibi pcosluyum. Doktor değiştirdim. Tek takipte normal yolla hamile kaldım. Doktor çok önemli. Bir de doktorum bana gynopol takviye gıda verdi. Yumurta gelişimi için. Çok işe yarıyor. Pcoslulara özel tedavi uygulanması gerekiyor. Standart tedaviyle olmuyor ne yazık ki. Hakkınızda hayırlısı olsun.
(14 puan)
Ben düzenli regl oluyorum ve her ay çatlıyor yumurtam pcoslu değilim foliküllerim fazla, sadece arada kaldı doktorlar bir dönem ama hormon değerlerim vs her şeyim normal hatta döngüm 28 gün tabi düşükten sonra 30 oldu kaydı
(14 puan)
düzenledi
İnşallah ben de son bir şans normal deneyeceğim ama bıktığım noktada tüp bebek. Değiştirdim ve tek takiple normal yolla hamile kaldım dediğiniz doktor Aret Kamar mı?
(342 puan)
Hayır transferlerimi yapan doktor Aret Kamar. Ben tüp bebek denemesini bıraktım. İstanbul dışında olduğum için takibimi ve normal muayenelerimi yapan başka bir doktorum vardı. Onu bıraktım. Kontrolere sıfırdan başlayacak başka bir doktor buldum. O sağolsun ihtiyacımız olmadığını ve yaza kadar aşılamaya bile gerek duymadan hamile kalabileceğimi söylemişti. Mart ayında bunları duydum kendisinden. Nisan ayında adet olmadım. Mayıs başı yumurta takibim başladı ve hamile kaldım.
(14 puan)
Hayırlı olsun o zaman çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah doğmadıysa❤️
-Reklam-
0 oy
(14 puan)

Başka önerisi olan yok mudur?

0 oy
(170 puan)

Dr Fatma Umutoğlu. Medicalpark Bahçelievlerde. Lütfen bir kez kapısını çalın. 

(14 puan)
Çok teşekkür ederim araştıracağım❤️
0 oy
(267 puan)

Dr Ayşe buyukogut e Danış canım 

Benim iki bebeğimin kalbi durdu ondan sonra bu Dr ile hamile kalıp bebeğimi dünyaya getirdim şimdi ikinci Bebek için gittim ve 2 aylık hamileyim işinin ehli bir dr

(14 puan)
Çokk teşekkür ederim ❤️ tüp bebek doktoru değil kadın doğum normal takiple kaldınız doğru mu anlıyorum
(267 puan)
Evet doktorun çoğu hastası tüp bebek deneyip negatif sonuç alıp ilaç takviyesi ve yumurta takibi ile gebe kalıyor.birkac hormon ile oynayıp vesile oluyor takdir Allah'ın
(14 puan)
Araştırıyorum ❤️
(267 puan)
Rabbim kucağını doldursun inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 361 göst.
0 oy
2 cevap 204 göst.
8 Aralık 2024 Tüp Bebek kategorisinde Ask123 (1,744 puan) sordu

1,483,394 soru

24,262,831 cevap

341,605 kullanıcı

...