0 oy
250 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (235 puan)
düzenledi

Selam kızlar, yeni evliyim ve ilk hamileliğim. Hesaplarıma göre 4 hafta+4 günlük gebeyim dün kan testi verdim bugün sonucu aldım değerim 1435 çıktı. Bana sağlık ocağında ki doktor iki günde bir ölçtür falan demedi. Sadece 1,5 en fazla söyle hesaplayıp adet tarihinden 6 hafta dolunca kadın doğuma gidin keseye baktırın evraklarla buraya gelin dedi. Bi de eğer su bir hafta kanama vb bişey olmazsa sıkıntı çıkmaz dedi. Ben tecrübesizim neler yapmam gerek yardım edin. 

2 Cevap

0 oy
(7,364 puan)

Kan değerin şüpheye yer bırakmayacak derece pozitif çıkmış canım onun için iki güne bir yaptir dememiş ve evet ortalama iki hafta sonra doktora gidersen keseyi görürsün eczaneden herhangi bir marka folik asit al başla günde bir tane bebeğin gelişimine yardımcı olur onun dışında ağır iş yapma fazla yorma kendini bebeği ultrasonda gorup sağlıklı olduğundan emin olana kadarda ilişkiden biraz uzak durun canım hayırlı olsun gebeligin :)

(2,492 puan)
Kullanabilirsin canim. Saglik ocaginda da yazdirabilirdin zaten hemeb ilk onu veriyorlar. Bana doktorum folbiol yazdi
(7,364 puan)
Rica ederim canım ne demek kullanabilirsin tabi doktorum bana folidoce diye bir marka yazmış 20 tl ye aldım zaten onu sigorta karşılamıyor özel alınıyor vitamin olduğu için
(235 puan)
Heyecandan hiç aklıma gelmedi ki :) olmadı uğrar sorarım bi :)
(235 puan)
Çok teşekkür ederim canım :)
(7,364 puan)
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(406 puan)

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle inşallah.. 5+1 iken doktor benimkini alttan ultrasonla gordü.. gördükten sonra da kana baktirmana gerek olmaz..

(235 puan)
Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin canım :) teşekkür ederim çok  öyle dedi bana benim de 10 güne anca 6 haftalık oluyor bende on gün sonraya kadın doğumdan randevu aldım. Peki nasıl davrandınız ilk zamanlar benim belim kopuyor şu ara.
(406 puan)
Belim değilde göğsüm  şiş ve ağrıyor epey..  vallahi dikkat etmeye ćalısyorum ev işi yaparken dinlenerek yapıyorum
(235 puan)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah tatlım :)

647,909 soru

3,415,580 cevap

4,246,079 yorum

183,135 üye

...