0 oy
491 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (183 puan)

Merhaba arkadaşlar. Hepinizi sağlıklı günler diliyorum 

14 nisan da evlendik, adetim gecikti, test yaptım 2 kez pozitif çıktı. Doktora gittim kan tahlilinde degerim 1884 çıktı. Doktor hamilesin dedi. Ultrasonda baktı ama göremedi. 10 gun sonra tekrar gel dedi. Ne kadarlık olduğunu falan söylemedi. Bu normal mi? 

6 Cevap

0 oy

Görünmemesi çok normal çok küçük olduğu için  endişe etme ilerleyen zamanda görürsün inşallah kendine çok dikkat et sadece :)

(183 puan)
Tesekkur ederim canım benim Allah razı olsun :)
Rica ederim cümlemizden inşAllah
-Reklam-
0 oy
(22 puan)

Kese gördü mü 

Normaldir cnm görememesi ben gittigimde 5 haftalkti daha küçücük bir baloncuk kadar kese vardi sen kendine dikkat et agir falan kaldirma
(183 puan)
Tamam canm Allah razı olsun. Sen ne kadarlık hamilesin? ☺
15 hafta 2 günlük oldu cnm cok şükür
(183 puan)
İnşallah sağlıcakla kucağına alirsin yavrunu canm benm :)
Teşekkür ederim cnm insallh sende sağlkli sıhhatli kucağına alrsn rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin cok güzel bir duygu
0 oy
(3,293 puan)

Endişelenme canım görünmemesi çok normal, ben de 2 kere gidip kese görünmeden geri gelmiştim,en son doktor sakin olmamı ve 7= haftada gelmemi söyledi o zaman hem keseyi, hem de bebeği gördük. İçini ferah tut :)) hepimiz bu telaslari yaşıyoruz emin ol yalnız değilsin.

(183 puan)
Ayy canm sagol icimi rahatlattn gercekten cok tesekkur ediyorum sen ne kadarlik oldun?☺
Su an 17+5 canım :) ne heyecan bitiyor ne telaş sonra gidiceksin ultrason da ellerini emdiğini zipladigini göreceksin, hep bi sabırsızlık bekleyeceksin. Tatlı heyecanlar rahat ol, tadını çıkar :)
Masallah canm sana da:) ya bende goremeyince korktum bisey mi vae acaba diye
0 oy
(17 puan)

Canım bende 4+6 da gittim kese de bebek de görünmedi 2 hafta sonra 6+6  tam da bu gün gittik hem kese hem bebeği gördük kalp atışını duyduk çok heyecanlıydı merak etme erken olduğu için görünmüyo:) 

Ondan mi acaba canm, gorunmedigi icin kac haftalik olduğunu da demedi hiçbir sey demedi. :) tam olarak ne kadarlik oldugumu da bilmiyorum. Masallah canm sana yaa Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim benim :)
(17 puan)
Amin amin canım benim son adetvtarihine göre kendin hesap la zaten buyurse biraz daha sana tam kac haftalil oldugunu soyler mesela benim 7. Haftada olmaz lazm ama bu kez gittigimde dr 4 gun oncesini soyledi şu an 6+3 gunluk sukur
0 oy
(1,124 puan)

Zaten görünmez canim 10 gün sonra git keseyi görürler o zaman 

Insallah canm ya. Doktor da 10 gun sonra gel demisti
0 oy
(61 puan)

Canım sen kendine çok dikkat et hamilesin ama daha yeni bu yüzden görünmez aynısı benim başıma da geldi dahaa çok küçük olduğu için görünmez

İlgili sorular

647,938 soru

3,415,672 cevap

4,246,122 yorum

183,141 üye

...